начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Зов за помощ

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Зов за помощ

Мнениеот ruined_soul » 22 Юни 2013, 20:48

Знаеш ли какво е, години наред баща ти да те бие до посиняване, и да те души с вьзглавници?
Да бие майка ти.... да и изневерява с изпаднали к*рви...
Знаеш ли какво е, години наред да имаш пиян вуйчо който като се напие, да те гони с нож да те дупче и посред нощ да скиташ по улиците, да не знаеш къде да отидеш?
Знаеш ли какво е в даскало да ти трошат чина отгоре, да те пребиват, всичко да е срещу тебе...
И за капак, знаеш ли какво е да имаш брат интригант, циничен и болен идиот дето само интриги прави, и като ти писне и го удариш, хайде после баща ти идва и те мачка от бой?
Знаеш ли какво е, майка ти след години търпение да се разведе с баща ти и накрая да си хване втори мъж и той да излезе крадец, такъв дето откак се помни е живял по квартири, неплащал наеми, натрисвал се на главата на някакви хора, ограбвал е квото има в къщата им и е заминавал... И така до следващата жертва...
Имаш ли представа какво е, майка ти точно с такъв да се забърка, и той да ходи да краде, да лъже само че ще измъкне семейството от кризата, а всъщност да го тласка още по надолу ...

И накрая, знаеш ли какво е да се скапваш, да имаш социална фобия, да не можеш да си изразиш мислите дори... За нищо да не ставаш... Да лягаш да спиш, и да си като смъртник, ставаш и ти е зле.. вие ти се свят и на никой не му пука от това...
Още 6ти клас, едва 13 годишен да си бил, и да са те подложили на операция от която ти казват - има шанс да останеш стерилен, тоест - увреден...

И така години наред... слабост, мизерия, безпаричие, насилие...

Кажи ми, туй живот ли се нарича ?

Всеки ти казва: Ти си слаб, стегни се, кво се оплакваш...

Никой обаче не ти подава ръка...
Никой не те пита, ти как издържаш... дали имаш сили, дали не ти е писнало вече, а?
Никой не те пита, как изкарваш секи ден, който за тебе е поредния пропилян...

Коства ми луди усилия да се боря...
Да, буквално се боря... с последни сили, сякаш вече въздухът не ми е достатъчен... Борба да дишаш, се нарича това..............
ruined_soul
Нов потребител

Re: Зов за помощ

Мнениеот bird_of_paradise » 23 Юни 2013, 10:07

:roll: Явно никой няма да ти отговори, а аз вече съм ти чела жалейките тук и защото ти пък не знаеш на мен, какво ми е поднесла съдбата ( няма и да разбереш)- какво точно искаш/очакваш от четящите този форум?
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
bird_of_paradise
Активен потребител

Назад към Общи дискусии