Здравейте,
Имам малко странен въпрос, но не знаех към кой да се обърна и в кой подфорум да пиша. Надявам се да получа поне някакви насоки, за което ще съм благодарен.
Проблемът е следния. В много малка община в България има 4 училища, като 1 в общинския център и 3 в селата. Мисля, че 2 от тях са със статут на защитени и имат по около 10 ученика. Наскоро разбрах неофициално, че едно от тях плаща над 100 лева на месец за Интернет и още за поддръжка, при положение, че в селото има още 2 доставчика(БТК и Булсат), които могат да осигурят Интернет свързаност за около 10 лева и останалото да остане за 10-те ученика. Сами се досещате, че това са доста пари. Все пак децата са около 10 и родителите им са с доста ограничени възможности.
Та да премина на въпроса. Дали като гражданин имам право да се информирам за разходите, които правят училищата, защото има нещо гнило в цялата работа! Имам web страница, от която мога да информирам след това обществеността, да се знае какво се случва.
Мерси много,
Димитър
- Дата и час: 28 Ное 2024, 16:40 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Достъп до разходи на училище?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|