начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

За психичното здраве на българите

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: За психичното здраве на българите

Мнениеот nk7702n » 19 Авг 2012, 13:35

Аз съм на същото мнение, беше ми много интересно да прочета особено последния пост на Калахан. Всъщност, имам спомен, че той се интересуваше доста по - задълбочено от психология / от предишни изказвания тук във форума/. Определено по тези въпроси е по - подготвен от мен.
Аз чета любителска литература от рода на книгите на Хорхе Букай. Носят ми чисто човешко удовлетворение.
П.П. Не бях се замисляла, че в основата на дефиницията за психиката според западноевропейското определение стои именно разбирането, че процесът на взаимодействие между човека и обективната действителност е двустранен и именно това липсва в първоначално цитираната от мен дефиниция.
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот iliander » 11 Сеп 2012, 20:06

neutralen написа:Нищо не разбрах от това, което сте написали и двамата. Може би това, което сте написали, или това което аз пиша е "доказателство" за психическото здраве на българския народ.

Троянската война е избухнала,поради суетноста на Хубавата Елена,колко много подобни на нея работят в българската съдебна система??
iliander
Младши потребител

Мнениеот iliander » 12 Яну 2013, 14:02

nk7702n написа:Да, това, че е най - желаната специалност, включително и в Пловдивски университет, и аз го чух. Отделен въпрос е този каква ще е бъдещата реализация на тези специалисти. Малко скептично съм настроена, дано да греша.
А относно " марксисткото тълкуване" според Калахан, аз не го възприемам като такова, чисто научно си е. Какво му е марксисткото? Действително психиката си е отражение на обективната действителност в човешкото съзнание, с всички позитивни и негативни възприятия и мисловни процеси, които протичат в мозъка ни, докато обработваме информацията.

Насилственото психо лечение в Република България винаги и сега е по-евтино от Юредическите услуги...а и след насилствено психо лечение "претенцийте" към заплащане и социална справедливост изчезват!
iliander
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии