начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

Дискредитираща информация във форум.

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Дискредитираща информация във форум.

Мнениеот elena_kostadinova » 24 Сеп 2012, 14:09

Здравейте, имам ли някакъв шанс , да заведа иск срещу собственик на окултен сайт, в който е публикуван зададен въпрос от мое име и получен отговор през 2009 г./услугата е безплатна, затова не е платено/. Свързах се с въпросната собственичка на сайта, чрез телефонен разговор и писмо по електронна поща. Тя категорично отказа да изтрие публикацията. Моето желание е по съдебен път , да я накарам да изтрие публикацията, която ме дискредитира много. Бихте ли ми дали съвет, като естествено си заплатя, как по.възможно бърз начин тома може да се случи. Благодаря!
elena_kostadinova
Нов потребител

Назад към Общи дискусии