Здравейте,
може ли някай да ми помогне да намеря информация за цените на различните юридически услуги?
По-специално ме интересуват следните цени:
Изготвяне на жалба до Адм Съд за спор по недв. имущество, без явяване на самото дело.
Участие в делото образувано в резултат на така подадената жалба (виж по-горе) и евентуално отсрочени дела.
Жалба да Прокуратурата срещу друго държавно учреждение
Известно ми е, че всичко е предмет на свободно договаряне, но знам, че има тарифа (от.... до.... лева), която ориентира нуждаещите се от правна защита за какви разходи горе-долу следва да се подготвят при влизане в подобен спор.
Надявам се на бърз и компетентен отговор
Поздрави / фрагенд
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:38 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Ценоразпис на юридическите услуги
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Ценоразпис на юридическите услуги
http://www.lawyer.free.bg/tarifa.htm
Наредба № 1 от 9.07.2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения
Наредба № 1 от 9.07.2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения
- huukuu
- Младши потребител
Re: Ценоразпис на юридическите услуги
Благодаря за информцията!
- fragend
- Младши потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|