Тая малка бедна държавица въстана и изгони ГМОтата на САЩ!
Чак Австрийците чрез "Дойче Веле" ни поздравяват и твърдят, че сме им били светъл пример и надежда.
Ееее, как може и търпи ли се такова нещо от Имперските сили?
Новият удар от патентните обирджии не закъсня: МВР щяло да създава Агенция дето да следи потребителите, дали свалят нелицинзирана музика и филми!
Чак даже се появиха и набързо скриха, и не се показаха повече, някакви анекси 1 и 2 към договор за сътрудничество еди кой си.
МОЛЯ?!
Ами къде е Конституцията на РБългария? Какви са тия договори, какви са тия анекси?
Питам аз: съгласно конституцията кога има някой право да ми отваря личните писма? Има ли право ЧАСТНИЯ търговец Хикс да ми отваря личните писма, за да провери, дали вътре нямало информация тип "търговска тайна"?
Питам аз: МВР национален интерес ли защитава или частен? и чий частен интерес е по-важен?
Съвкупното народно право на неприкосновеност на личния живот и кореспонденция срещу съвкупния търговски интерес на холивудските лобисти.
ПУБЛИЧНО ОБЕЩАНИЕ от гласа на народа: Съд до дупка на всеки погазил конституционните ми права, ако пък съм много ядосан - може да ядете и бой на улицата. Където ви видя - там че ви бия.
Особено някакви Холивудски и ГМО лобистчета и адвокатчета.
П.С. Тия мирканци не са ли разбрали с кой си имат работа? Май не са прочели "Андрешко". Ако им се стои насред блатото, където ще ги заведем и изоставим - да заповядат!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
МВР и Холивуд - заедно срещу народа!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
- REVOLUTION
- Активен потребител
Re: МВР и Холивуд - заедно срещу народа!
... Новата структура ще се бори с дребното пиратство в мрежата и ще налага глоба на всеки, който сваля нелицензирани продукти. Когато бъде засечен такъв потребител, първо ще бъде предупреждаван да спре с тегленето. Ако това не се случи, ще има второ и последно предупреждение. При трето хващане ще последва санкция. ...
http://www.monitor.bg/article?id=242006
Интересно, как е възможно да Ви предупреждават за конкретно съдържание, което теглите от Интернет, ако не Ви следят целия трафичен поток?! От друга страна, ако мониторинга на въпросната „А г е н ц и я“ е насочен само върху трафичния поток на субектите, предлагащи съответното съдържание, то защо и санкциите не са ориентирани именно в тази посока, като в т.ч. се премахва самото съдържание
Известно е, че когато човек си намери пет лева на улицата, например, е съвсем нормално да си ги вземе; а проблемът за всичко, което се намира в мрежата очевидно е аналогичен
Така че, посегателствата, които си позволяват държави в ЕС, Китай и пр. в това отношение по никакъв начин не оправдават действията на Цветан Цветанов в България. И тази негова инициатива за пореден път само потвърждава политиката, която заедно с Бойко Борисов преследват от самото начало -- да се използва престъпната дейност на някои хора като обосновка за налагане на всевъзможен контрол върху личния живот и частната професионална дейност на всички други граждани
- kostadin_yordanov
- Потребител
откакто бат бойко е на власт стана по страшно и от социализма
те не гонят нарушителите, а тези които им е изгодно бедните и решилите да си ползват рс за нещо развликателно
те не гонят нарушителите, а тези които им е изгодно бедните и решилите да си ползват рс за нещо развликателно
- boiko62
- Младши потребител
В грешка си брато,
Холивуд против..
Оди виж как МВР се редят на опашка за един ден,цял ден,един път за това удостоверение,един път за банкова сметка,един път за лична карта снимана от двете страни,един път за проверка по заданието,един път за дата на закупуване преди години.. Доколкото за цигара разбрах документи за разрешително за оръжие.Щото ухото ми започна да чува двойно,като обикновен гражданин слушайки необикновен как се е редил по няколко пъти за едно задание и услуга в един ден,пхахаха.....
Не само за обикновените граждани вадещи си нови лични карти и паспорти е неграмотна новата администрация/или старата,то всички знаем, че тя не се подменя ат 20 години/,но според мен цялата държавна администрация прави или внушава неадекватност за правителството на Герб и особено на премиера Бойко Борисов!Как не ги е срам да петнят по тоя административен начин на непрофесионализъм името на този истински премиер?!
Създава се внушение за огромна работа,от ненормалщината да се напише по едно трамотно уведомление на стъклата на гишетата,такива документи се изискват..
Холивуд е за съкращения и бюро по туризъма из улиците,ми се чини
Холивуд против..
Оди виж как МВР се редят на опашка за един ден,цял ден,един път за това удостоверение,един път за банкова сметка,един път за лична карта снимана от двете страни,един път за проверка по заданието,един път за дата на закупуване преди години.. Доколкото за цигара разбрах документи за разрешително за оръжие.Щото ухото ми започна да чува двойно,като обикновен гражданин слушайки необикновен как се е редил по няколко пъти за едно задание и услуга в един ден,пхахаха.....
Не само за обикновените граждани вадещи си нови лични карти и паспорти е неграмотна новата администрация/или старата,то всички знаем, че тя не се подменя ат 20 години/,но според мен цялата държавна администрация прави или внушава неадекватност за правителството на Герб и особено на премиера Бойко Борисов!Как не ги е срам да петнят по тоя административен начин на непрофесионализъм името на този истински премиер?!
Създава се внушение за огромна работа,от ненормалщината да се напише по едно трамотно уведомление на стъклата на гишетата,такива документи се изискват..
Холивуд е за съкращения и бюро по туризъма из улиците,ми се чини
-
namakak - Потребител
това е сериозен проблем, защото заради използването на нелегални музика и филми над 100 000 души са загубили работата си в Европейския съюз.
- tapizaushi
- Потребител
Също много хора които са правили виниловите плочи може да са останали без работа.
Ама магазина за музика на стив джобс кърти яко кинти от продажби на музика а?
Така че нищо не е константно.
Ама магазина за музика на стив джобс кърти яко кинти от продажби на музика а?
Така че нищо не е константно.
- vetre
- Потребител
Приключва структурната реформа в МВР
Криминална и охранителна полиция се сливат
Правителството предлага на Народното събрание да приеме промени в Закона за МВР, с които да се приключи структурната реформа във вътрешното ведомство ...
...
Втората част от промените е свързана със завършването на структурната реформа в МВР чрез интегриране на две от главните дирекции - Криминална и Охранителна полиция, в нова главна дирекция „Национална полиция". По този начин ще се постигне по-добра координация между звената на досегашните две дирекции.
...
29 Февруари 2012
http://www.cross.bg/1285620
- kostadin_yordanov
- Потребител
Re: Приключва структурната реформа в МВР
doc03 написа:Много незнание и некомпетентност в тази статия
Защо, кое е невярно
- kostadin_yordanov
- Потребител
Аз не съм цитирал такъв текст и не намирам, че той има отношение към темата. Защо не коментирате сливането на криминална и охранителна полиция, с което приключвала структурната реформа в МВР
- kostadin_yordanov
- Потребител
kostadin_yordanov написа:... сливането на криминална и охранителна полиция ...
Така си и знаех, че в това бил проблемът.
А КАТ с БЛРС ли?
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
doc03 написа:... Това че се сменя структурата на ръководството не променя начина на действие и на службите, в които работят полицаите.
Напротив, сливането на ръководствата на двете структури означава и сливане на осъществяваните функции. Национална полиция става правоприемник на правата и задълженията на Криминална и Охранителна полиция
- kostadin_yordanov
- Потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|