начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Заплахите на Глобул

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Заплахите на Глобул

Мнениеот mihi6 » 20 Апр 2012, 00:05

И аз имам проблем с "Глобул". Не бях платила 3 месеца месечните такси, отивам да платя и те ми казаха, че вече ми е взет номера и дължа 430 лв. ( неустойките до края на договора). Намерих си договора и какво да видя, от всички данни, само ЕГН-то ми е вярно и няма точка, че при не плащането на еди колко си сметки ти взимат номера. Не получавах никакви писма, мислех че проблема е в пощата, но не е,защото служителката в офиса на "Глобул" е написала грешен адрес, който дори не е в моя град.Да не казвам и че и постоянния адрес ми е сгрешен, а уж гледат данните от личната карта и я преснимат. Подадох жалба в КЗП, но нямам отговор от там. Не знам дали има смисъл да подам жалба в офис на оператора. Но и другото е, като си платя дължимата сума, да не се получи после пак да платя до края на договора, и хоп автоматично се подписва договора и аз пак да плащам. А не искам да ми идват писма, че ще ме съдят и някакви подобни. :(
mihi6
Нов потребител

Re: Заплахите на Глобул

Мнениеот seamaster » 29 Май 2012, 22:37

Ако все още имате възможност, незабавно се отървете от тези пиявици...
Е-магазин за мъжки и дамски часовници - Repligium.com
seamaster
Нов потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии