начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

ОТНОВО БЕЗ ЛАБОТА

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ОТНОВО БЕЗ ЛАБОТА

Мнениеот silvi_ph » 18 Май 2012, 09:59

ЗДРАВЕЙТЕ,ДНЕС МИ БЕ СЪОБЩЕНО ЧЕ РАБОТНОТО МИ МЯСТО СЕ ЗАКРИВА
СЧЕТОВОДИТЕЛ ОТЧЕТНИК В ЧАСТНА ФИРМА
НАЗНАЧЕНА СЪМ НА 22,12,2011 Г, ПО ЧЛ,67 АЛ,1 Т,1 ОТ КТ
ИСКАТ САМА ДА СИ ПУСНА МОЛБА ЗА НАПУСКАНЕ
КАКВА Е ПРОЦЕДУРАТА И РЕДА В МОЯ СЛУЧАЙ
silvi_ph
Нов потребител

Re: ОТНОВО БЕЗ ЛАБОТА

Мнениеот TheOldMan » 18 Май 2012, 10:05

Уговаряте си да ви дадат няколко хиляди "на ръка" и напускате добороволно, или не подавате молба и чакате да ви съкратят.
Напускането по взаимно съгласие води до значително редуциране на размера и срока на помощите, които ще ви бъдат изплащани от бюрото по труда (ако изобщо имате право да получавате такива), така че тази стъпка трябва да бъде добре обмислена и съответно да бъде подходящо компенсирана от работодателя. Отделно тази практика за "доброзорно" напускане на служители не е съвсем ... морална.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Назад към Общи дискусии