начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Конкурс за работа в ГД"Изпълнение на наказанията"

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Конкурс за работа в ГД"Изпълнение на наказанията"

Мнениеот rostislava_ » 10 Май 2012, 01:09

Здравейте!
Тъй като възнамерявам да участвам в конкурс за работа в сектор Пробация, ( ГД"Изпълнение на наказанията" - Инспектор I-степен, категория Г ), може ли да ми даде някой по-подробна информация относно конкурса.Нямам юридическо образование ( за тази длъжност е обявено, че не се изисква ) , но проявявам силен интерес към тази възможност за личностно развитие. Интересувам се от това къде се провежда конкурса ( в най-близкия областен град, в столицата или всеки път е различно); примерни варианти на изпита за интелектуални способности и психо-теста. Доста търсих в интернет, но не ме удовлетвориха резултатите от търсенето.
Благодаря предварително!
rostislava_
Нов потребител

Re: Конкурс за работа в ГД"Изпълнение на наказанията"

Мнениеот rostislava_ » 10 Май 2012, 02:01

Относно конкурса служител на МВР ми каза, че там,където нещата са наредени, рядко има случайности......... Често си мисля да се откажа, но положих доста усилия, а и средствата не бяха малко, за да събера необходимите документи. Все пак ще опитам, макар че миналата година се дипломирах :) . Това е нещо ново за мен- може би затова съм по-амбицирана...
Благодаря за отговора Ви! А Вие може би вече сте "минали" по този "път".....?
rostislava_
Нов потребител

Назад към Общи дискусии