начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Чл.97.(1) от Правилника за организацията и дейността на НС ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Чл.97.(1) от Правилника за организацията и дейността на НС ?

Мнениеот kostadin_yordanov » 11 Апр 2012, 17:37

БСП и "Атака" внесоха искане за вот на недоверие към правителството
...
06 април 2012
http://bnr.bg/sites/horizont/Politics/B ... harov.aspx

Дебатите по вота на недоверие стартират на 23 април
...
11 Април 2012
http://www.cross.bg/1294043

Моля за коментари, какво значи Чл. 97. (1) от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание? Защо народните представители могат да го нарушават? Не е ли целта на предвидения 7 дневен срок именно да се преустанови възможността на едно правителство да функционира в недоверие
kostadin_yordanov
Потребител

Re: Чл.97.(1) от Правилника за организацията и дейността на

Мнениеот TheOldMan » 11 Апр 2012, 20:01

Великден е - нали трябва да папкат депутатите. Вече са се разпиляли по "избирателните райони" и не могат да ги съберат в близките 2 седмици.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
TheOldMan
Активен потребител

Re: Чл.97.(1) от Правилника за организацията и дейността на

Мнениеот kostadin_yordanov » 11 Апр 2012, 21:19

Не съм сигурен дали се е случвало преди, но ако не е, значи те на практика отменят действието на този текст, докато за пред публиката остава написан, все едно че го спазват
kostadin_yordanov
Потребител

Назад към Общи дискусии