начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

КАК ДА СТАНА МАСОН

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: КАК ДА СТАНА МАСОН

Мнениеот Гост. » 26 Фев 2010, 18:41

:roll: :lol: :lol: :!:
Гост.
Старши потребител

Мнениеот miriam » 27 Фев 2010, 20:56

bastard, как може такова нещо?
да не знаете , че масонь са става с фасонь! :D
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам :roll: /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай.... :lol:

Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено :mrgreen: Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите :P
miriam
Потребител

Мнениеот bastard » 27 Фев 2010, 21:34

Бре, че то сме имали много общи неща помежду си. Аз си изследвам съдържимото на пъпа от ранна детска възраст и не спирам да му се удивлявам :lol: , мисля, че имаме какво да споделим в тази област. Пък за зиданье, еша ми няма, ако трябва и градил Илия килия ше стана, без мастар и отвес, но без половинка гроздова никога. Вярвам ще се свържат с мен братята с белите ръкавици, пергела и чука, щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.
bastard
Потребител

Мнениеот diaida » 27 Фев 2010, 21:40

bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.

Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето! :lol: :lol:
Чаках, чаааках ...

Ей с такиииива очи гледах :shock:
ей такава уста отвооорих :P
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
:lol: :lol:
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот hidden » 28 Фев 2010, 12:32

miriam написа:bastard, как може такова нещо?
да не знаете , че масонь са става с фасонь! :D
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам :roll: /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай.... :lol:

Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено :mrgreen: Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите :P

А каква е връзката между масонството и Световния еврейски заговор? :) (виждам, че никът Ви е еврейски - miriam е еврейското съответствие на българското име Мария)
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот bastard » 01 Мар 2010, 15:20

diaida написа:
bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.

Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето! :lol: :lol:
Чаках, чаааках ...

Ей с такиииива очи гледах :shock:
ей такава уста отвооорих :P
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
:lol: :lol:

Не можах да загрея нещо.. :oops: Какъв отговор очакваше? И какво общо има ложето с отговора? :wink:
bastard
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 17 Мар 2010, 10:25

Много сладурска тема... и типично женска, макар и започната по мъжки! Изкефи ме като добре изпълнен спектакъл на популярна класическа комедия! И може би още повече, че е чиста импровизация.
Макар и реално да не сме никакъв елит и каймак, все пак сме някакво обособено общество и хубавото е, че в него няма само лицемерие и скука, както биха си помислили някои.
А що се касае до масоните, и аз доскоро си мислех, че трябва непременно да те поканят, но се оказа, че никак не са тайни, че не канят някого, ако той сам изрично не се обърне към тях с желание да се приобщи и едва тогава го преценяват дали е достоен за посвещение и т.н.
Добре си пита, момчето, с питане много работи се постигат.
А другарките зидарки - да са ни живи и здрави, че без тях ще е скука и ще затънем в пиянство и др. пороци без съдържание...
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот chandra » 17 Мар 2010, 10:29

И аз се чудя как да стана народен представител :mrgreen:
Толкова много позитивни идеи имам за министерство на правосъдието! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
chandra
Потребител

Мнениеот zidaromazach » 18 Мар 2010, 11:32

Melly написа: Аз съм .... ЗИДАР-ка. :D :D :D

Ееее, ха така- много сме, силни сме!!! :mrgreen:
zidaromazach
Потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 22 Мар 2010, 10:34

Да помоля Цецка да ви ходатайства. Ако не за народен представител, за нещо друго. Масонка май не е, но все пак е голяма работа. През една врата сме и тя понякога си идва в събота. Бодигардовете трудно я оставят сама, но все пак си говорим...
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 28 Яну 2012, 17:13

Храм на атеизма може да се появи в Лондон

В британската столица активно се обсъжда идеята за изграждането на храм за тези, които не вярват в никакъв бог. ...
Неотдавна британският писател и философ Алън де Ботън се замислил защо всички представители на различни религии си имат обществени сгради, където могат да се почувстват удобно, а атеистите нямат. ...

27 Януари 2012
http://www.cross.bg/1278965
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот bastard » 28 Яну 2012, 18:18

http://www.osmth.bg/

Мислите ли, че ставането на тамплиер е може би като първа стъпка към инициация и съешаване със световното масонство? Пишат уж, че нямали нищо общо с масоните, ама ей така, случайно, разбираш ли, Румен Ралчев им е шеф и на едните, и на другите.
bastard
Потребител

Мнениеот justmy » 31 Яну 2012, 07:00

Not to us, not to us, O Lord,
But to your name give glory.
:idea: http://en.wikipedia.org/wiki/Non_nobis
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
Аватар
justmy
Потребител

Мнениеот kostadin_yordanov » 25 Мар 2012, 17:16

Атеисти 'излязоха' да протестират във Вашингтон
Atheists ‘come out’ to protest in Washington DC

... Участниците казаха, че искат политиците да бъдат по-малко повлияни от религия. ...

25/03/2012
http://www.euronews.com/2012/03/25/athe ... ington-dc/
kostadin_yordanov
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 25 Мар 2012, 17:26

Направете си масонска ложа ...
Е, после ще ме споменаваш като Великият майстор, няма как.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии