- Дата и час: 25 Ное 2024, 01:39 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
КАК ДА СТАНА МАСОН
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: КАК ДА СТАНА МАСОН
bastard, как може такова нещо?
да не знаете , че масонь са става с фасонь!
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай....
Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите
пущате тема все едно мятате кюспе да привлечете големите щуки , па то те са хитри , защо са станали големи?
Аз понеже съм кофражистка ще ти кажа неколко съображения така като дарение , па ти се оправяй нататък :
Масоните са едно тайно шушумушу , дето изследват на хилядата половината и на пъпния мъх съдържимото има едно 5000 години веке , ритуали има. Символи има.Препоръки има. Сбирки има , градежи им викат-/тва е лепиш кофражните платна около ушите и наливаш бетон и харматура в канчетата на новоприетите /;
Та ако ти няма с какво да ги заинтригуваш /бъди умен не ме карай да изброявам /, ако ти си обикновен порядъчен човек или дори за миг някога си се чувствал като муха без история - хич не ги и чакай....
Членувай си в гаджето и хич да ти не дреме-няма членски внос , или поне може да има баланс на пито-платено Или поне от размяна на танто към кукуригу може поне едно бебе да сгласите
- miriam
- Потребител
Бре, че то сме имали много общи неща помежду си. Аз си изследвам съдържимото на пъпа от ранна детска възраст и не спирам да му се удивлявам , мисля, че имаме какво да споделим в тази област. Пък за зиданье, еша ми няма, ако трябва и градил Илия килия ше стана, без мастар и отвес, но без половинка гроздова никога. Вярвам ще се свържат с мен братята с белите ръкавици, пергела и чука, щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.
- bastard
- Потребител
bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.
Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето!
Чаках, чаааках ...
Ей с такиииива очи гледах
ей такава уста отвооорих
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
miriam написа:bastard, как може такова нещо?
А каква е връзката между масонството и Световния еврейски заговор? (виждам, че никът Ви е еврейски - miriam е еврейското съответствие на българското име Мария)
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
-
hidden - Активен потребител
diaida написа:bastard написа:.... щот съм необикновен и непорядъчен човек, пък и муха без история не съм, прапрапра-дедо ми се е бил в българо-сръбската война.
Εййй, аз писах, мазах, замазвах ... и един отговор не "намазах" - празно ложето!
Чаках, чаааках ...
Ей с такиииива очи гледах
ей такава уста отвооорих
и определено не съм прапрапра-баба ти ...
Не можах да загрея нещо.. Какъв отговор очакваше? И какво общо има ложето с отговора?
- bastard
- Потребител
Много сладурска тема... и типично женска, макар и започната по мъжки! Изкефи ме като добре изпълнен спектакъл на популярна класическа комедия! И може би още повече, че е чиста импровизация.
Макар и реално да не сме никакъв елит и каймак, все пак сме някакво обособено общество и хубавото е, че в него няма само лицемерие и скука, както биха си помислили някои.
А що се касае до масоните, и аз доскоро си мислех, че трябва непременно да те поканят, но се оказа, че никак не са тайни, че не канят някого, ако той сам изрично не се обърне към тях с желание да се приобщи и едва тогава го преценяват дали е достоен за посвещение и т.н.
Добре си пита, момчето, с питане много работи се постигат.
А другарките зидарки - да са ни живи и здрави, че без тях ще е скука и ще затънем в пиянство и др. пороци без съдържание...
Макар и реално да не сме никакъв елит и каймак, все пак сме някакво обособено общество и хубавото е, че в него няма само лицемерие и скука, както биха си помислили някои.
А що се касае до масоните, и аз доскоро си мислех, че трябва непременно да те поканят, но се оказа, че никак не са тайни, че не канят някого, ако той сам изрично не се обърне към тях с желание да се приобщи и едва тогава го преценяват дали е достоен за посвещение и т.н.
Добре си пита, момчето, с питане много работи се постигат.
А другарките зидарки - да са ни живи и здрави, че без тях ще е скука и ще затънем в пиянство и др. пороци без съдържание...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
И аз се чудя как да стана народен представител
Толкова много позитивни идеи имам за министерство на правосъдието!
Толкова много позитивни идеи имам за министерство на правосъдието!
- chandra
- Потребител
Melly написа: Аз съм .... ЗИДАР-ка.
Ееее, ха така- много сме, силни сме!!!
- zidaromazach
- Потребител
Да помоля Цецка да ви ходатайства. Ако не за народен представител, за нещо друго. Масонка май не е, но все пак е голяма работа. През една врата сме и тя понякога си идва в събота. Бодигардовете трудно я оставят сама, но все пак си говорим...
- Ivailo5rov
- Активен потребител
Храм на атеизма може да се появи в Лондон
В британската столица активно се обсъжда идеята за изграждането на храм за тези, които не вярват в никакъв бог. ...
Неотдавна британският писател и философ Алън де Ботън се замислил защо всички представители на различни религии си имат обществени сгради, където могат да се почувстват удобно, а атеистите нямат. ...
27 Януари 2012
http://www.cross.bg/1278965
- kostadin_yordanov
- Потребител
http://www.osmth.bg/
Мислите ли, че ставането на тамплиер е може би като първа стъпка към инициация и съешаване със световното масонство? Пишат уж, че нямали нищо общо с масоните, ама ей така, случайно, разбираш ли, Румен Ралчев им е шеф и на едните, и на другите.
Мислите ли, че ставането на тамплиер е може би като първа стъпка към инициация и съешаване със световното масонство? Пишат уж, че нямали нищо общо с масоните, ама ей така, случайно, разбираш ли, Румен Ралчев им е шеф и на едните, и на другите.
- bastard
- Потребител
Not to us, not to us, O Lord,
But to your name give glory. http://en.wikipedia.org/wiki/Non_nobis
But to your name give glory. http://en.wikipedia.org/wiki/Non_nobis
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Атеисти 'излязоха' да протестират във Вашингтон
Atheists ‘come out’ to protest in Washington DC
... Участниците казаха, че искат политиците да бъдат по-малко повлияни от религия. ...
25/03/2012
http://www.euronews.com/2012/03/25/athe ... ington-dc/
- kostadin_yordanov
- Потребител
Направете си масонска ложа ...
Е, после ще ме споменаваш като Великият майстор, няма как.
Е, после ще ме споменаваш като Великият майстор, няма как.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
35 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|