Много отдавна не съм писал тук...все не остава време, а и казусите ми малко са се отдалечили от дискутираното. Ровейки се днес в стария си компютър открих нещо, което бях сътворил преди три години, пействам го за забавление на колегите
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТ,
Пишейки това писмо не успявам да скрия радостта си, че може би ще отделите от изключително ценното си време за да го прочетете. То разбира се е написано недодялано и не отговаря на Вашият интелект, което евентуално бихте намерил за обидно, но моля Ви имайте снизхождение към пишещия – той все пак е само адвокат а тези, както всички знаят, са група безделници, крънкащи незаслужени пари от всезнаещият и всеможещият (пълният член подчертава раболепието и преклонението пред сияйните висини които сте достигнали!) клиент наш – и да не се кланяме на друг освен нему.
Господарю мой – робът Ваш смее да скверни окото и ухото Ваше с противното напомняне за дължимите му суми по договора сключен между нас (не без помощта на дявола нечисти и затова смятан за невалиден от ноторно святата Ви личност!), равняващи се на точно 3 000 лева, дължими но неплатени от Вас. А забава и лихви са едни от най-мръсните думи в езика ни и за това са непознати на Вашата святост и праведност. Да не забравяме небесната радост с която ме дарявате, като ми възлагате и нови поръчения преди да сте платили за извършените стари.
Радостта да Ви служа, като защитавам интересите и правата на светлата Ви личност, сгрява сърцето ми и истинно мога да оценя стойността й, само сравнявайки я с тъжните и самотни мои вечери , в които безполезният ми и незначителен интелект гасне, тъй като съм намерил долнопробно и не заслужаващо височайшето Ви внимание разрешение на проблемите Ваши, незнайно как обезпокоили Ви – но Вие сте достатъчно мъдър и опитен за да знаете, че те са само от Лукавия – и затова именно с тяхното решаване следва да се занимават нечистите безделници, адвокатите.
Манна небесна и безкрайна благодат е за мен медитирането върху проблемите Ви през нощта, защото само така аз, адвоката, ще мога да спася от грехове душата си нечиста, а Вие да спите спокойно уверени в благоприятното им разрешаване – защото всевишния е с Вас а всичко що е положително е от него! Благодаря Ви за удоволствието, което ми доставяте и когато снизхождате от висините си към мен и ако по-случайност Лукавият не ви е въвлякъл в проблеми (а той /Лукавият/ работи срещу Вашата светлост и праведност извънредно и без почивка и тама е коренът на проблемите и трудностите Ви!), че ми предоставяте възможност, аз жалкият и недостоен адвокат, да се докосна и до божествената същност на приятелите и роднините Ваши, макар и да ги опетнявам с предлаганите от мен богохулни и не заслужаващи божественото Ви внимание юридически консултации.
Господарю мой,
за мен Вие сте Пътят и Истината и Живота, защото по стъпките Ваши вървя и благоговейно се уча от житието Ви за да не повтарям никога тях, а Истината е само Ваша и всичко що е друго е от дявола, най-вече навожденията на другата страна и тълкуването на магистратите безсъвестни. Живота мой осигурявате Вие, защото ми подавате милостиня достатъчна да си заплащам тока, водата и наема, които са лукс и заради тях едните живея и за да славя името Ви!
Ах как се радва сърцето ми, когато съизволите да ми подадете и мизерна частичка от Вашето богатство за да си платя Интернета – славословя Ви и хваля, като херувим, защото ме дарявате с тази радост да Ви служа и чрез Интернета Ви божествен!
Прости още веднъж недостойният си адвокат, че си позволява да ти напомня за дължимите ми суми, та нали Вие и господ единствени знаете истинният ход на живота и времето и кое по каква причина е извършено на земята, небето и у другите места. Вие, който знаете истината за вселената, живота и всичко останало знаете и кога и за кое се плаща, и кое е труд положен както ни е учил първоапостол ПроБоно.
Благодаря Ви, за изпитанията с които терзаете душата и телесата ми грешни и истина е – вижда се, че божествен е Вашият промисъл, защото тези страдания пречистват душата ми и каляват тялото ми – за да мога да Ви служа безропотно и безсребърно!
Но слаб съм аз, господарю мой, и краят на моето търпение е определено от Лукавия – петъчният ден от втората седмица на месеца юни, 2008 година, а датата тогава е 11. С пост и молитва през последните две седмици удържам нечестивия, но писано е ако на 11 число от юни 2008.г не платиш дължимото (само 3 000 лева господарю!) Лукавия ще надделее и ще ме вкара в ереста на съдът районни, оня що правораздава по облигационните дела най-нечестиви. Но приеми настоящото с благоволението си и безкрайната ти доброта нека прости ми – Лукавия силен е над човеците. И да бъде унищожено всичко що е от него!
И всичките договори подписани между нас, всичките са с неговото навещаване и помощ сключени, затова развалени поради неизпълнение Ваше да бъдат. И както ни учат еретиците от сектата на облигационерите, неплатените суми по договорите дължат се, но от волеизявлението за разваляне, договорите се прекратяват. А ако нявга проявите благодатта си към мен и отново ме благословите със задача за разрешаване на проблемите Ви, с най-голяма готовност ще се отзова и всякак ще съдействам, но само заплащането предварително да бъде.
АМИН!
- Дата и час: 25 Ное 2024, 03:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
за майтап
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|