начало

Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС Първо заседание на ВСС: Няма кандидати за председател на ВАС

достъп до личните ми данни

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: достъп до личните ми данни

Мнениеот namakak » 03 Юни 2011, 23:36

Бе ти съвест нямаш ли?
Аз ще страдам..
Остани заради нас,също потърпевши може би някой ден като теб..
Знаеш ли какво те чака като избяхаг от виртуала :roll: Само реал те чака,един такъв огромен и зъл,с бацили в зеленчуците,с чудовища в сънищата,с неприятели и злодеи,ти имаш ли си представа на какво се обричаш,вразуми се,там ще те изядът,та никога няма да можеш да си отмъстиш на тея които ти докоснаха личните данни :shock:
Искаш ли да ти подскажа какви са техните лични данни :wink: Да си трупат закони,книжки и всичко останало,та да не го забравят,щот толко им акъла :wink: :mrgreen:
Хайде помисли си,дали ще се зарадва някой от твоето отсъствие или ти ще израстнеш с присъствие?Ти решаваш-разума или глупавия инат.
Аватар
namakak
Потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 23:38

Не ме интересува дали някой ще се зарадва от моето присъствие или радва от моето отсъствие ,решено е.
donna
Старши потребител

Мнениеот donna » 03 Юни 2011, 23:40

Сбогом на всички!
donna
Старши потребител

Мнениеот tatiana.stefanova » 03 Юни 2011, 23:45

Donna,

поради пълната липса на обективност от Ваша страна, ще си позволя, да цитирам т. нар. "заплаха на лични".

Donna,

След като преминахте всякакви граници на етично поведение, Ви уведомяваме, че ако продължите да обиждате, квалифицирате и заплашвате други потребители на lex.bg, ще бъдем принудени да ограничим достъпа Ви до форума.

И за да прекратим излишните словоизлияния по темата, същата ще бъде заключена, а на Donna, предвид нарушенията на общите условия на ЛЕКС.БГ АД и личното й желание, ще бъде ограничен достъпа до форума.

Заличаването на личния профил, ще оставим на нейна преценка.
tatiana.stefanova
Site Admin

Предишна

Назад към Общи дискусии