1.Искам да попитам може ли да имам два последователни запора - един след друг, без прекъсване.
През април ми беше направен запор на банковите сметки от НАП Център.Имах задължения за неплатени осигуровки от октомври 2009-до април 2010, до края на година си изчистих всички задължиния по този запор, поне така си мислих-защо толкова дълго време ги изчиствах, защото те непрекъснато се увеличаваха-уж изчиствам всичко и после нови други, излизат по същия запор и така и до сега..Днес отидох да помоля да ми отзапорират сметките тъй като всичко съм си внесла, но уви дадоха ми нова таблица по стария запор и там пак имах нови суми по първия запор....Уморих се да се боря,но няма да се отказа...Още неприключила със стари запор ми беше връчено писмо за доброволно изплащане на новите ми задължения и влязох във втори запор..В банката имам запорирани 1735лв, който исках да внесе в банката, тъй като имам доста неплатени вноски за буса ми. Мислих,че след като си платя задължение ще ми отзапорират сметката и така 1735лв да внеса в банка по лизинга...След това, да мине малко време и тогава да ми наложат новия запор
2.След като има издадено удостоверение,че не дължа данъци до и включително за 2008 имат ли право дънъчните пак да ме накарат да доказвам задължение за 2008 и 2007-цяло лято носи документи от добра воля за 2007 и 2008,който доказвах вече доказаните от мен през декември 2008 суми...Но счетоводството в данъчната служба или ги не внася корекциите или ги губи някъде документите.. Днес пак разбрах,че пак трябва да нося документи пак за 2007 и 2008г. Мога ли да им заявя,че щом имам издадено от тях удостоверение за липса на задължение от 21.12.2008г, да не ме закачат и да си оправят сами.... От това вадене,носене, и пак вадене. и носене..започвам да губя документи. През лятото имах и две данъчни проверки и за тях вадех документи и така настъпи пълен хаос...и много загуба на време за едно и също..
- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:30 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Запор на банкови сметки от НАП на ЕООД-два последователни
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|