начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Мнениеот bttlaw » 23 Фев 2011, 12:32

Здравейте на всички във форума! :)
Въпросът ми е следният: от коя институция се вади удостоверяващ документ,4е не си привлечен като обвиняем по наказателни дела от общ характер и има ли значение постоянният адрес? Може ли да се извади такъв документ по настоящ адрес? Ще се радвам,ако някой ми отговори по-скоро,защото бързам...Благодаря Ви предварително!
bttlaw
Нов потребител

Re: Удостоверяващ докумет,че не съм привлечен като обвиняем!

Мнениеот antwort » 23 Фев 2011, 12:43

Преди няколко години ми трябваше такъв документ и доколкото си спомням оторизирания за тази цел орган бе окръжната следствена служба.
antwort
Нов потребител

Мнениеот bttlaw » 23 Фев 2011, 12:48

Благодаря за отговора :) А ако някой знае как стои въпрсът с адреса,нека пише...
bttlaw
Нов потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 24 Фев 2011, 09:50

Подаваш по местоживеене молба/формуляр/, те си правят проверка от национален мащаб, и ти дават удостоверението, което обикновено се иска за разрешително за оръжие.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот toni_sf » 24 Фев 2011, 14:26

:D то ченгето си е ченге винаги към това се връща :wink: а би ли обяснил как някой година и половина да притежава оръжие без разрешително, че е изтекло и как го подновиха без никаква глоба :wink: а не да цитирам и с години,така ,че сега си адвокат ,не ти дава право да съдиш хората ,преди го правеше от власта която имаше но по други критерии :D
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот bttlaw » 25 Фев 2011, 17:35

Благодаря на всички,които са отговорили :)
bttlaw
Нов потребител

Назад към Общи дискусии