Извинявайте, че съм Ви хленчила, но тъй като стана въпрос за профила ми... Първо искам да благодаря на Всички, които са ми помагали! За да не се чувстват ощетени ще им напиша, че и аз работя повече от това за което ми се плаща. Например през отпуската си. Просто защото някой и то от когото не завися ме е помолил. Защото има нужда.
Ако исках с нещо да Ви заблуждавам просто щях да си сменя профила. Не виждам нищо срамно в него. Това, че някои се излъскват и си заравят главата в пясъка не значи, че нямат проблеми или, че не създават такива. Не мисля, че те заслужават повече уважение.
Давам си мнението защото мисля, че за реалната преценка би трябвало да е важно и мнението на другата страна. Въпроса е дали наистина тези, които се засегнаха ги интересува мнението и на другата старана. Другата причина да се боря срещу проблемите е защото искам и ние да сме цивилизована страна. Причината да пиша тук, е че в този сайт открих още хора, в които виждам същия стремеж.
Между другото отворих сайта Ви защото исках да споделя, че по мое мнение в Общинските съвети много хора просто не знаят за какво точно гласуват и както на много други места има атестиране е разумно например непосредствено след гласуването да се пуснат анкети и да се види каква част от хората са вникнали в съществото на проблемите за които гласуват.
Това, че има хора, като maximum, които просто се присмиват на хора с проблеми - те не ме притесняват, витаги ги е имало и вероятно никога няма да свършат.
Още веднъж ако съм обидила или изложила някой, който ми е помогнал съжалявам.
Павлина
- Дата и час: 25 Ное 2024, 05:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
А как да различим УМНИЯ от РАЗУМНИЯ адвокат ?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Извинете пак се изказах крайно. Искам да уточня, че нямам трайни наблюдения върху работата на Общинските съвети. По стечение на обстоятелствата видях за малко работата само на един Общински съвет.
- pavlina
- Младши потребител
1-да научим т.н. ПИТАЧИ с ПОРТФЕЙЛИ , че тук няма безплатни
Скъпи, скъпи, скъпи...
Забравяте, че всеки може да се явява в съда без адвокат!
По добре поставете въпроса - защо ви наемат?
Законите са писани на български и този който може да чете няма работа с вас...
ОСВЕН:
АКО НЕ МУ СЕ ПОТАПЯ В ПОМИЯТА НА СЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО.
АКО НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА.
АКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП.
Всеки може да си състави нотариален акт, като препише стария и смени десет думи.
Вече доста хора ходят в съда сами, защото допускат, че системата "ДЕЛЧО-СПАСОВ" работи. Разбирате за какво говоря, адвокатите на двете страни си делят хонорарите...
Не казвам, че е така...но ако понятието съвест съществуваше нямаше причина да катурнем социализъма. Всеки се продава както може - пазарна икономика.
Затова моме, радвай се на всеки дето ти поиска услугата и не гледай в канчето на другите...
Това го учихме в първо отделение
ОСВЕН:
АКО НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА.
АКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП.
Всеки може да си състави нотариален акт, като препише стария и смени десет думи.
Вече доста хора ходят в съда сами, защото допускат, че системата "ДЕЛЧО-СПАСОВ" работи. Разбирате за какво говоря, адвокатите на двете страни си делят хонорарите...
Не казвам, че е така...но ако понятието съвест съществуваше нямаше причина да катурнем социализъма. Всеки се продава както може - пазарна икономика.
Затова моме, радвай се на всеки дето ти поиска услугата и не гледай в канчето на другите...
- Purko
- Нов потребител
Re: 1-да научим т.н. ПИТАЧИ с ПОРТФЕЙЛИ , че тук няма безпла
Purko написа:Скъпи, скъпи, скъпи...
ОСВЕН:
АКО НЯМА ВРЕМЕ ЗА ТОВА.
АКО Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТЪП.
Не,не всеки може да се явява без адвокат.В НПК и ГПК са посочени задължителните случаи на явяване на защитник,респ.особен представител.Но ви предлагам сам да си ги прочетете.
Да,вярно е,че в останалите случаи адвокатското представителство не не задължително.Но най-много се чудя защо след като първоначално са тръгнали сами да се явяват и съда "ги е очеткал" с някое решение по Гр.дело или пък Присъда по НОХД едва тогава тръгват да търсят адвокатска помощ.Ами да си карат и нататъка така.типичен случай при мен.Възрастна старица-ответник по дело за съдебна делба е имала неблагоразумието да се явява сама ,при условие,че не разбира какво става изобщо с това дело.И резултата-решение в нейна загуба.И да се чудя сега какво да правя на Окръжната инстанция /добре,че съда не е съобразил решението си с някои законови постановки и съдебната практика,та това ако помогне/.
За системата Делчо Спасов - възможно е и да я има.Още обаче не съм имал късмета да си деля хонорара с колегата,който представлява другата страна.Предпочитам да свърша на клиента си както трябва работата,пък после той знае как да се отчете......
- sarbijanac
- Активен потребител
Re: А как да различим УМНИЯ от РАЗУМНИЯ адвокат ?
Като приючи делото, ще го разпознаете. И адвоката, ще се познае, ако си погледне резултата.
- niki35
- Младши потребител
ama i mejdu Vas ima individi-male-male !!! Tri pati da ti vrashtat iskovata molba poradi nesaotvetstvie na darjavnata taksa-nekadarnost....
- bulgarboy
- Младши потребител
bulgarboy написа:ama i mejdu Vas ima individi-male-male !!! Tri pati da ti vrashtat iskovata molba poradi nesaotvetstvie na darjavnata taksa-nekadarnost....
Леле- мале( в смисъл "майчице" ) ама и вие послъгвате - ИМ не се връща, дават се указания за отстраняване нередовностите в срок...
И да спомена, че поправената искова молба се смята за редовна от деня на подаването
- Гост.
- Старши потребител
Аз пък такова основание за оставяне без движение на ИМ - несъответствие с държавната такса - не бях виждала!
Ей, ама колко лесно се плюе срещу адвокатите, пък дори не са запознати хората какъв точно е бил проблемът!
Ей, ама колко лесно се плюе срещу адвокатите, пък дори не са запознати хората какъв точно е бил проблемът!
- nk7702n
- Старши потребител
ДО-nk7702n Така е много е лесно да се плюе срещу някого , и съм сигурен,че го виждате тук,и в кръга на на шегата ще го кажа вашето съсловие е най доброто да показва как се прави.
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|