начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Опит за изнудване с лоши последствия

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Опит за изнудване с лоши последствия

Мнениеот oldboy » 16 Юли 2010, 14:04

Какво предвижда това каране без каска-може да е дребно и да не си струва
oldboy
Младши потребител

Мнениеот andy70 » 16 Юли 2010, 14:23

Волтрон, прочети чл.183, ал.(4), т.7, пр.2 от ЗДвП, а после и чл.189, ал.(5) от с.з. и пусни водата от чешмата да се изстуди.
Errare humanum est stultum est in errore perseverare.
Аватар
andy70
Потребител

Мнениеот svettoslav » 16 Юли 2010, 16:34

Валтрон,да не ти го е писал някой медицински брат тоя АУАН?
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот nikiboy » 16 Юли 2010, 19:25

Брех, тая Варна само с актове ще я запомнят всичко.
Недейте така бе, има и слънце и плаж... :D

А защо караш без каска бе Волтроне?
Ха сега си представи, че си отнема за малко вниманието и те чукна леко с колата - ти падаш леко, но си удряш главата. Ти като си без каска може да умреш, ако си с каска не.
Е аз какво съм виновен че си без каска бре Волтроне :mrgreen: ? Вместо 120лв глоба ще отида на пробация.... купи си една каска де :D
nikiboy
Потребител

Мнениеот voltron » 16 Юли 2010, 20:19

Вярно това за 50те лева все го забравям :lol: .
Иначе закона не оказва ква каска защитна да е. Може ли бачкерска каска да е. Или всъщност главата ако е по - здрава, или дееца има метален имплантант дали е целесъобразно да носи каска.
Ами ако работи като синя каска към оон???
Познавам и един дето му викат каската. Ако го нося съставомерно ли е нарушението.
Всъщност това са въпроси на които едва ли ще разбера отговорите.
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот voltron » 16 Юли 2010, 21:14

nikiboy написа:Ха сега си представи, че си отнема за малко вниманието и те чукна леко с колата - ти падаш леко, но си удряш главата. Ти като си без каска може да умреш, ако си с каска не.
Е аз какво съм виновен че си без каска бре Волтроне :mrgreen: ? Вместо 120лв глоба ще отида на пробация.... купи си една каска де :D

По - принцип не е хубаво да чукваш хора с колата без значение дали са с каска или не. Историята познава много случаи при които с по - тежката т. п. се оказват водачите на колите. Въпрос на шанс :D .
If you are good at something, never do it for free.
voltron
Потребител

Мнениеот oldboy » 11 Яну 2011, 17:45

Сагата приключи.Решението е от дядо Соломон но пък дамата дето го приложи си струваше-дай боже всекиму хубави съдийки.Поне едното за сметка на другото.Е не се ряза бебе на две а само глобата.Нейсе- не съм максималист :D
oldboy
Младши потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии