начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

здравейте

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

здравейте

Мнениеот bubchen » 14 Сеп 2010, 15:09

здравейте на всички, от почти три години съм редовен посетител на този сайт, но поради ред причини все отлагах регистрацията си.Днес реших да го направя защото съвсем скоро свършва майчинството ми и отново предстои търсене на работа, сработване с колеги, самоусъвършенстване, доказване и т.н.Надявам се тук да намеря добри събеседници,а защо не и приятели.Признавам си, че съм малко стресната от връщането си в работна среда и то най-вече заради онзи "стаж за придобиване на правоспособност" който отложих, но сега идва на дневен ред.Вярвам обаче че ще се справя и няма да имам кой знае какви проблеми. Ами това е от мен.Спирам, за да не стана многословна и досадна.
Приятен ден на всички и до скоро :)
bubchen
Младши потребител

Назад към Общи дискусии