.. при това веднага !!
насочена с цялата си жестокост срещу гадовете, които отварят и
проверяват всяка една пощенска пратка от чужбина, с произтичащите от техните действия липси, както на отделни вещи от пратките, така и на самите пратки
- Дата и час: 25 Ное 2024, 10:59 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Г-н Цветанов, искам акция "отворковците" ...
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
13 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Г-н Цветанов, искам акция "отворковците" ...
marek972 написа:.. при това веднага !!
насочена с цялата си жестокост срещу гадовете, които отварят и
проверяват всяка една пощенска пратка от чужбина, с произтичащите от техните действия липси, както на отделни вещи от пратките, така и на самите пратки
То остави липсите, ама някак си гадничко е да ти пратят бурканче запечатан течен шоколад, който е стартелно отворен и разрязан с ножче .
- nikiboy
- Потребител
до-nikiboy ти явно си много съмнителен явно срещу теб тече проверка а и щом не е изяден наполовината е добре само са го помирисали
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
E стига с това ядене , наложи се да ида по вечерно време до магазина да си купя течен шоколад и да ви се похваля беше девствен /тоест неразпечатан/...ама дебелея от него
- donna
- Старши потребител
до-donna значи помисли за повече гимнастика ,докато изброиш азбуката минава месец и после повтаряш
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
- toni_sf
- Активен потребител
Приятел аз съм 53кг в момента ,при факта ,че бях 50 кг , трябва да купувам пак дрехи и никаква гимнастика не помага!
- donna
- Старши потребител
до=donna е отдели повече време а пък и кой сега в тия жеги гледа да ходи много облечен
- toni_sf
- Активен потребител
Виж сега колега за нивото по парюфм си има други дами , на мен ми трябват дрехи , а така или инъче явно пак ще инвестирам в леката промишленост.
- donna
- Старши потребител
Няма да обадя от къде ще кредитирам леката промишленост ...
- donna
- Старши потребител
до-donna а и не ме интересува аз лятно време се ядосвам че като ми е топло няма какво да събличам
- toni_sf
- Активен потребител
Като толкова желаеш Цветанов да ти спретне акция "отворковците", кажи на твойте хора следващият път в бурканчето с течен шоколад да ти сложат "екстази". Предполагам че това ще ти оправи апетита в най скоро време.....
- mitaka_67
- Нов потребител
до-mitaka_67 не сега ще има две нови , наречени мравките и паяците а се сещам и за още една работливите пчелички на търтея
- toni_sf
- Активен потребител
13 мнения
• Страница 1 от 1
|
|