начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Право- задочно или редовно?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Право- задочно или редовно?

Мнениеот aron_davidov » 27 Юни 2010, 15:18

.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:14, променена общо 1 път
Аватар
aron_davidov
Потребител

Re: Право- задочно или редовно?

Мнениеот law_master » 28 Юни 2010, 10:01

Лекциите са важни, но упражненията са още по важни! Задоното имат много по малко упражнения. А именно там се разбират нещата. Решаването на един казус на упражнение поне за мен се равнява на няколко дни ходене на лекции. Така че ако само лекциите ти са проблем няма смисъл да се местиш. Повечето от хората които учат редовно ходят само на упражнения а през другото време работят спортуватт учат езици и т.н. ;)
...И те така...
Аватар
law_master
Активен потребител

Мнениеот andrea » 28 Юни 2010, 14:36

Така е колега, и аз съм право редовно обучение. На лекции не ходя, тъй като съм на петдневна работна седмица. В събота съм сложила упражненията по всички дисциплини и чуждия език, и общо взето целият ми ден е оползотворен :lol:
Понеже завърших друго образование преди юридическото, което беше задочна форма на обучение. Много удобно е вярно, но не се предават и 1/3 от нещата, които учат редовните студенти. Плюс това тъкмо са ти свършили очните занятия, след които си абсолютно "ошашкан" (15-17 дни без почивка по цял ден) и веднага започват тестове, без да има време да осмислиш предаденото, и в по-лошият случай почти не остава време за подготовка. А правото, видял си не е леко следване, обема на материала е значително по-голям, по-сложен и т.н., и т.н.
Ако имаш гръб мести се задочно, натоварването е доста по-голямо, но пък за по-кратко време. :wink:
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
Аватар
andrea
Активен потребител

Мнениеот aron_davidov » 30 Юни 2010, 01:02

..
Аватар
aron_davidov
Потребител

Назад към Общи дискусии