- Дата и час: 01 Дек 2024, 15:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Право- задочно или редовно?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Право- задочно или редовно?
.
Последна промяна aron_davidov на 03 Окт 2011, 19:14, променена общо 1 път
-
aron_davidov - Потребител
Re: Право- задочно или редовно?
Лекциите са важни, но упражненията са още по важни! Задоното имат много по малко упражнения. А именно там се разбират нещата. Решаването на един казус на упражнение поне за мен се равнява на няколко дни ходене на лекции. Така че ако само лекциите ти са проблем няма смисъл да се местиш. Повечето от хората които учат редовно ходят само на упражнения а през другото време работят спортуватт учат езици и т.н.
...И те така...
-
law_master - Активен потребител
Re: Право- задочно или редовно?
Така е колега, и аз съм право редовно обучение. На лекции не ходя, тъй като съм на петдневна работна седмица. В събота съм сложила упражненията по всички дисциплини и чуждия език, и общо взето целият ми ден е оползотворен
Понеже завърших друго образование преди юридическото, което беше задочна форма на обучение. Много удобно е вярно, но не се предават и 1/3 от нещата, които учат редовните студенти. Плюс това тъкмо са ти свършили очните занятия, след които си абсолютно "ошашкан" (15-17 дни без почивка по цял ден) и веднага започват тестове, без да има време да осмислиш предаденото, и в по-лошият случай почти не остава време за подготовка. А правото, видял си не е леко следване, обема на материала е значително по-голям, по-сложен и т.н., и т.н.
Ако имаш гръб мести се задочно, натоварването е доста по-голямо, но пък за по-кратко време.
Понеже завърших друго образование преди юридическото, което беше задочна форма на обучение. Много удобно е вярно, но не се предават и 1/3 от нещата, които учат редовните студенти. Плюс това тъкмо са ти свършили очните занятия, след които си абсолютно "ошашкан" (15-17 дни без почивка по цял ден) и веднага започват тестове, без да има време да осмислиш предаденото, и в по-лошият случай почти не остава време за подготовка. А правото, видял си не е леко следване, обема на материала е значително по-голям, по-сложен и т.н., и т.н.
Ако имаш гръб мести се задочно, натоварването е доста по-голямо, но пък за по-кратко време.
Friendship is the rainbow between two hearts sharing seven colors: feelings, love, sadness, happiness, truth, faith, secret & respect
-
andrea - Активен потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|