кандидатствам за работа и след неудобрение си искам документите комплект-но молбата с егн,адрес и т.н. секретарката просто откза да ми върне..
как да процедирам нещо по ззлд...
- Дата и час: 29 Ное 2024, 07:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
задържаха ми лични данни
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
11 мнения
• Страница 1 от 1
задържаха ми лични данни
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
Re: задържаха ми лични данни
Кой знае, може да ги разглеждат по-щателно тези документи.
Сигурно молбата ви завършва така: "Надявам се, че молбата ми ще бъде Удобрена".
По някое време може и да ви Удобрят, стига да не се налага да пишете нещо
Сигурно молбата ви завършва така: "Надявам се, че молбата ми ще бъде Удобрена".
По някое време може и да ви Удобрят, стига да не се налага да пишете нещо
http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
-
diaida - Активен потребител
секретарките явяват ли се администратор на лични данни
Принцип от римското право е по-добре десет виновни на свобода, отколкото един невинен в затвора. У нас нагласите са обратни. Съдебна система" - разбирай система, която трябва да бъде съдена.
-
justmy - Потребител
justmy написа:секретарките явяват ли се администратор на лични данни
Секретарките - НЕ! Ама фирмата, в която работят се явява такъв.
- laridii
- Потребител
задържаха ми лични данни
Как ги задържаха - с белезници за радиатора ли?
И защо си мислиш, че някой е длъжен да ти връща нещо.
If you are good at something, never do it for free.
- voltron
- Потребител
Спокойно, де - и да ти ги върнат, пак може да са си направили копия с данните ти. Няма спасение.
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
-
portokal - Старши потребител
петък е... !!!
не се тревожете, задържали са Ви докИментите щото са Ви харесали, но като втори кандидат...и като се издъни избарнникът-ВАС да поканят! затова е...спете спокойно, деца
не се тревожете, задържали са Ви докИментите щото са Ви харесали, но като втори кандидат...и като се издъни избарнникът-ВАС да поканят! затова е...спете спокойно, деца
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
Уекинко мацките ми успамиха темата,(пауавницчки такива) нека добавя,че това деяние секретарката го извърши преди число месеци и само се навивам за възмездие към изгаврилата се фирма с мен(първо ме викат за постъпване,после ...сори-чао) без каквото и да е обяснение(после стана ясна работата,че да назначиш легално служител е нужно първо щата да е обявен в бюро по труда и аз като видях мястото и питах служителя от бюрото той крайно същисано и неохотно ми го предостави-просто е било за`свой`човек)....
-
justmy - Потребител
ех, тези мацки, бееееее.... ! спамерки такива!
ок, де...щом пък чак тоУкова сте притеснен...напишете една моУба, че желаУете да Ви върнат, представените от Вас документи.
Уично аз, смисъУ не виждам, но щом Ви вУече...действайте!
ок, де...щом пък чак тоУкова сте притеснен...напишете една моУба, че желаУете да Ви върнат, представените от Вас документи.
Уично аз, смисъУ не виждам, но щом Ви вУече...действайте!
И точно, когато мислиш, че знаеш отговорите... Животът променя въпросите!
-
778899 - Активен потребител
мммм.....а в молбата трябва ли да присъстват егн и адреса ми (пак лични данни)
Нещо за психична травма да ги съдя след необоснования отказ или подобно...изпаднал съм в тежка депресия доказано с медицински документи разбира се
ще си искам и копиятаportokal написа:Спокойно, де - и да ти ги върнат, пак може да са си направили копия с данните ти. Няма спасение.
Нещо за психична травма да ги съдя след необоснования отказ или подобно...изпаднал съм в тежка депресия доказано с медицински документи разбира се
-
justmy - Потребител
Няма да стане вашата ( при все и ироничния виц ) - няма нарушение по смисъла на ЗЗЛД- колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре.
Комплекта с документи и молбицата остават при работодателя- как ще удостовери, че изобщо сте подали такива и е провел конкурс за обявената длъжност?!?
Параноята не е лошо чувство, но в конкретния случай е излишна.
Комплекта с документи и молбицата остават при работодателя- как ще удостовери, че изобщо сте подали такива и е провел конкурс за обявената длъжност?!?
Параноята не е лошо чувство, но в конкретния случай е излишна.
- Гост.
- Старши потребител
11 мнения
• Страница 1 от 1
|
|