Здравейте.
Преди 10 дни претърпях инцидент с домашно голямо черно куче. Предполагам, че е от породата на Кане Корсо.
В общи линии какво се случи. Почиствах колата пред входа. Моето кученце / чихупинчер/, което тежи 2 кг, си играеше около мен. В един момент се появи едно момиче, което разхожда постоянно въпросното куче, без каишка, повод и намордник. Моето куче се уплаши и взе да лае. Същевременно, голямото куче тръгна към моето. Собственичката дори и не направи опит да си възпре кучето. Та, и аз да спася моето кученце, се подхлъзнах на мокрия и влажен листопад и счупих много лошо глезен. Претърпях една операция, след което ще има и втора за премахване на болтовете в глезена ми.
Въпроса ми е: Как да открия собствениците на това голямо черно куче за да повдигна иск срещу тях? Това което знам за тях, е че живеят някъде около моя блок? Или има ли някакъв начин да повдигна иск в съда ако не мога да установя местоживеенето на собствениците на кучето?
Благодаря предварително.
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:27 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Собственик на домашно куче
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|