Здравейте!
Ще се радвам, ако някой може да ми насочи как да постъпя при следния казус:
Поръчах си входна врата за апартамента, блиндирана, българска фирма. Месец и малко по-късно дойдоха да демонтират старата и да монтират новата.
Но за мое огромно съжаление, служителите, монтирали вратата, изгориха на множество места паркета ми...
Фирмата щяла да ми подари ваучер за интериорни врати от тях, което мен не ме грее, естествено.
Нямам идея как трябва да постъпя, за да предявя претенция към тях - КЗП, адвокат или нещо друго. Ще бъда благодарен на всеки, който ме насочи как да действам, за да може изхода да е в моя полза
Благодаря предварително!
ПС. Видях щетите по паркета, едва когато майсторите си бяха тръгнали, тъй като ме изгониха няколко пъти от коридора, под предтекст, че гледам, докато заваряват и ще се осветя. Съответно те имат мой подпис, че съм окей с монтирането на вратата, на който протокол аз копие нямам
- Дата и час: 23 Ное 2024, 23:00 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Нанесени щети по имота при монтаж на входна врата
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|