Привет lawchoice,
Не съм си помислял еле пък да намекна подобно твърдение, че форумът на „Lex.bg” може да замести 5-годишния теоретичен курс по специалността "Право"! Поради това, когато споменах, че следва да опровергавам твое твърдение, аз вметнах словосъчетанията: „частично” и „не точно”. Но съдейки по това, че си цитирал целия ми абзац, а не само „опороченото” изречение, мисля че и ти си разбрал какви са мотивите ми за горното „опровергаване” на твои думи от моя страна…
- Дата и час: 24 Ное 2024, 02:23 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Достъп до собствена сграда в чужд имот
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Достъп до собствена сграда в чужд имот
nikodim77 написа:Привет lawchoice,
Не съм си помислял еле пък да намекна подобно твърдение, че форумът на „Lex.bg” може да замести 5-годишния теоретичен курс по специалността "Право"! Поради това, когато споменах, че следва да опровергавам твое твърдение, аз вметнах словосъчетанията: „частично” и „не точно”. Но съдейки по това, че си цитирал целия ми абзац, а не само „опороченото” изречение, мисля че и ти си разбрал какви са мотивите ми за горното „опровергаване” на твои думи от моя страна…
Не мисля, че се касае за опорочени изречения. Чрез моят пост само съм изяснил какво съм имал предвид. Напоследък, форумът се напълни с всякакви писачи, дето си мислят, че като са гледали два-три епизоди на предавания подобни на юридическото риалити "Съдебен спор", вече могат да се произнасят по същество на реални правни казуси. Моят упрек винаги е бил насочен именно към тях. Що се касае до теб, мога да ти пожелая никога да не изоставяш самокритичността, която проявяваш като участник тук, и никога да не загубиш любознателността си и способността да си задаваш въпроси, на които да търсиш отговора, ако поемеш по трънливият път на юридическата професия...
Бъди здрав!
"Човек може да има ум, знания, да бъде дори и гениален, но да няма характер." Ж. Лакордер
- lawchoice
- Потребител
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
|
|