начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

ЧСИ-БУРГАС

ЧСИ-БУРГАС

Мнениеот sarbijanac » 22 Ное 2007, 00:14

Моля колегите,работещи с ЧСИ в гр.Бургас да ми препоръчат на лични бележки някой колега ЧСИ,на когото му се занимава с дело за издръжка.

След близо 6 месеца отлагания и разтакавания най-сетне съда осъди "таткото" ,който е собственик на бургаска фирма с добри приходи,но не искаше да си плаща издръжка на детето си,която в размер на 70 лв.си е напълно символична.

Не познавам Бургас,още по-малко пък колеги от там,за това моля да ми се даде някаква насока.Предпочитам делото да го пусна там,за да съм сигурен,че ще се движат нещата малко по-ускорено.А пък имам и да "си връщам" заради 6-те месеца потрошени нерви !!! :lol:
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот sarbijanac » 22 Ное 2007, 23:36

Е никой ли до сега не е работил с колега ЧСИ в Бургас ?Поне със сигурност има възможност за избор !
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот milenaaa » 23 Ное 2007, 10:31

Здравейте!
Аз лично съм чувала много добри отзиви за ЧСИ Ивелина Божилова, така че искрено ви я препоръчвам.
milenaaa
Потребител

Мнениеот DEKAH » 23 Ное 2007, 22:52

Ако искаш сериозен ЧСИ - Тотко Дончев Колев, Рег № 708, Бургас, ул.”Александър Велики” №2, ет.1, ап.2, (зам. председател на камарата на ЧСИ)

Друг с който работя, е Янко Вълков Бъчваров, Рег № 709, Бургас, ул.”Демокрация” бл.166, ет.4, вх.2 - същия е с много стаж като СИ.

Двамата ще ти свършат работа.

Аз имам добри впечатления от ДСИ в Бургас, но както си прецениш.
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство