здравейте,
имам питане:Налага се да продам панелката в която живея от 48кв и искам да си купя ново строителство.Моля споделете вашите мнения дали сега е подходящо да я продам и да си купя ново горе долу същите квадрати или да изчакам може би ще паднат цените на квадрат.Тук в Пловдив новото строителство върви между 700 и 1000 евро на кв?Да изчакам ли?Ще паднат ли цените.
При новото строителство какво трябва да гледам като документи за да съм сигурна,че строителната фирма не е фалшива.Май най сигурно е да има Акт 16.Препоръчаха ми 2 фирми от Пловдив,че са точни строители.Виждам тук предни постове подобни.Нещата постоянно се променят.Ще съм благодарна на някой запознат и компетентен да ме насочи.Благодаря предварително!Лек ден на всички!!
- Дата и час: 30 Ное 2024, 18:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
продажба на панелка и купуване на ново строителтво
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Re: продажба на панелка и купуване на ново строителтво
Ако наистина Ви се налага да продавате, то сторете го. Купете си нов апартамент. Но пък и не вярвам в бъдеще да се покачват особено много цените на апартаментите ново строителство, тъй като те са в изобилие в Пловдив, дори вече отдавна е презастроено с тях. Изяждат много зелени площи, вода и кислород, но просто някой явно много печели от строителството им. Вече не правят впечатление. Панеленото строителство не е по-лошо от новото строителство.
- katerinakuch
- Активен потребител
Блаодаря,аз се надявам, да паднат цените на новото строителство.Говори се,че като влезе еврото цените ще са по евтини,но не знам.На какво трябва да отговаря строителя за да е сериозен,какви документи и раззрешителна трябва да има?Благгодаря
- krasi_plovdiv
- Младши потребител
Еврото по-добре да не навлиза в тая безнадеждна държава.
Цените ще паднат, но не е ясно кога, лошото е че и цените на панелките е паднат тогава, т.е. трябва да продадете сега, и да речем вируса да ускори идването на следващата икономическа криза за да купите.
Цените ще паднат, но не е ясно кога, лошото е че и цените на панелките е паднат тогава, т.е. трябва да продадете сега, и да речем вируса да ускори идването на следващата икономическа криза за да купите.
- swenstyle
- Младши потребител
И аз,мисля така да направя.Искам до 6 месеца да съм продала панелката само дано някой е купи.
- krasi_plovdiv
- Младши потребител
Какво им е на панелката, след като търсите "горе долу същите квадрати" ?
Важна е локацията, съседите и се включете в саниране.
Важна е локацията, съседите и се включете в саниране.
Истината рядко е чиста и никога проста
-
wladi - Потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|