Здравейте
Имам следния въпрос:
Има издадено разрешително и открита строителна линия за основния строеж - вилна сграда.
Възложителя иска да добави лятна кухня и нещо като гараж - основния ми въпрос е след одобряването на проектите трябва ли откриване на строителна линия и за тях преди да се започнат или ... въобще как се процедира
И друго какви документи са необходими за даването на разрешенията и за двете и те допълващо или промяна по време на строителството са или ... и двете
абе въобще ... ако може малко повече информация
Много Ви благодаря!!! Благодарение на вас разрешихме доста проблеми
- Дата и час: 03 Дек 2024, 23:44 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
процедура
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: процедура
благодаря Ви
ами всичко ще е в границите на строителните линии и ще спазва всички параметри на пуп-а - всичко на 4 метра от страничните - за "нещото като гараж" ни посъветваха да е веранда защото гледа към улицата - по скоро ме интересува набора проекти който трябва да се прави ... само констр. становища или какво още и трябва ли откриване на строителна площадка ... и въобще щом е започнат основния строеж как се процедира от там на сетне ...
и друг въпрос ми изникна - чл.159 (2) когато техническия "отбелязва, че подземните проводи и съоръжения преди засипването им са отразени в специализираните карти и регистри, и в тридневен срок изпраща заверено копие от протокола в общината (района)" - за какво става въпрос???
- gabby_11
- Нов потребител
Re: процедура
gabby_11 Моля задоволи ми любопитството! За Панчерево ли става дума?
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|