julyanvonemona написа:... Все пак ако държите да да ми подарите кърпичка, държа да е от сатен!
Не намерих нищо по темата "Изгубила Веселинка коланче", та:
Е, по-големички са
|
|
julyanvonemona написа:... Все пак ако държите да да ми подарите кърпичка, държа да е от сатен!
julyanvonemona написа:...
Ние сме предопределени от Всевишния да повелим на Вас kostadin_yordanov ...
emilgrigorov написа:Йорданов, защо не прочетете какво съм написал, или просто търсите съчувствие? ...
kostadin_yordanov написа:... чл. 16 от ЗУТ, нали? За кои от частните междублокови парцели, които публичната администрация си присвоява чрез ПУП се отнася този нормативен текст
Вие сигурен ли сте, че става дума за ПУП само, а не и/или за ОУП ?
julyanvonemona написа:... защото току виж отчуждителното действие стане присъщо и на тях, а тогава леле-мале!
Ама то си е Виж какво се вихри в Страсбург по въпроса
julyanvonemona написа:Вие сигурен ли сте, че става дума за ПУП само, а не и/или за ОУП ?
emilgrigorov съмнявам се kostadin_yordanov да прави разлика м/у ПУП и ОУП. ...
Невернико! Това Ваше субективно мнение противоречи на аетите от свещенното писание, наречено Българска легислатура......а правото им да се разпореждат с нея става безпредметно.....
julyanvonemona написа:...Две бири но Warstainer, Radeberger или Кruchovice...
julyanvonemona написа:.....а правото им да се разпореждат с нея става безпредметно.....
... Това Ваше субективно мнение ...
....и Вие не изяснихте как ще продадете един частен имот....
, а именно защо не приемате че тази заповед има чисто декларативно действие, но за това в никакъв случай не пред лицето на kostadin_yordanov,Приема се, че заповедта на кмета по чл. 16, ал. 5 и вписването й в имотния регистър има чисто декларативно действие, с което аз лично не съм съгласен, но това е отделна тема.
, а за характеропатия!характерологични особености
kalahan2008 написа:...
Значи, урегулирането на имотите представлява административна дейност, с която държавата/общината определя/планира/разрешава за какво ще се ползва даден имот. ... трябва да има пътища, зелени площи и др., които да обслужват жилищата и т.н. ...
"Предвиждането" за обществени нужди е именно това - изготвяне на план, съгласно който в бъдеще даден частен имот изцяло или отчасти ще бъде отчужден за държавни или общински нужди.
Но дори и да влезе в сила един ПУП, същият за да напусне чисто административното си битие и да произведе вещно-правно действие, следва да бъде приложен, което става съгласно условията и изискванията на § 22 ЗУТ. ...
Влизането в сила и прилагането на ПУП са бъдещи несигурни събития и за да не съществува вечна и безкрайна несигурност относно бъдещата съдба на имота (или части от него), то законът е предвидил крайни срокове за отчуждителните процедури - чл. 208 ЗУТ, след изтичането на които собствениците могат да искат изменение на ПУП съгласно чл. 134, ал. 2, т. 1 ЗУТ и по този начин предвиждането за "обществени нужди" (по фразеологията на социолога К. Йорданов) да отпадне. ...
да владеят, ползват и да се разпореждат със собствеността, са именно цинизма и безобразието на политическите представители, които не може да се допускат в една правова държава.
julyanvonemona написа:... Мисля, не някалко пъти настойчиво обясних че такава е българската легислатура и че отказвам да разсъждавам извън нея. ...
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 70 госта