- Дата и час: 05 Дек 2024, 05:25 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изграждане на ограда от метални профили
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
5 мнения
• Страница 1 от 1
Изграждане на ограда от метални профили
Здравейте, живея в кооперация в манастирски ливади. Строителя не е построил оградата която граничи от две страни с улицата и от една страна с друг имот(от страната с др. имот има ограда която е телена и много слаба). Всички съседи решихме сами да финансираме и изградим за наша сметка оградата. Тя няма да е тухлена или плътна ами от метални профили(прикачих снимка). Въпросът ми е при положение че оградата не е плътна трябва ли да се узаконовя. Благодаря Ви предварително.
- kavalera
- Нов потребител
Re: Изграждане на ограда от метални профили
Да.
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
TheOldMan написа:Да.
До крайният срок за узаконяване на оградата има още 62 дни!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Сигурно ли е това, защото и двете фирми ми казаха че това се води ограда тип АЖУР и не е необходимо. Казаха ми че единствено може да има проблем ако навлезем в чужд имот. Ако трябва да се узаконява може ли да ми кажете къде трябва да ида и какво да направя. Благодаря Ви предварително.
- kavalera
- Нов потребител
kavalera написа:Сигурно ли е това, защото и двете фирми ми казаха че това се води ограда тип АЖУР и не е необходимо. Казаха ми че единствено може да има проблем ако навлезем в чужд имот. Ако трябва да се узаконява може ли да ми кажете къде трябва да ида и какво да направя. Благодаря Ви предварително.
Нека която и да е фирма от двете ви каже или напише съгласно кой член и от кой закон, че това е
и какви са различните последици във връзка с твърдението ми за вече 61 дневния срок.ограда тип АЖУР
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|