начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

Строеж 1931г.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Строеж 1931г.

Мнениеот adv_zlatanov » 13 Сеп 2013, 20:08

да се надяваме, че законодателят с новите цели два закона (засега проекти) ще разсее дори и Вашето съмнение :) , julyanvonemona
да си призная и аз вадя търпимост за да станат по-бързо нещата, но вътрешно знам, че тези ми действия са абсурдни, но понякога следва да угодим на общинарския негодник (и той е човек)
http://www.youtube.com/watch?v=CIFY2gyYg28

...kein Zivilist, kein Jurist ...
adv_zlatanov
Младши потребител

Re: Строеж 1931г.

Мнениеот julyanvonemona » 14 Сеп 2013, 10:04

adv_zlatanov написа:да се надяваме, че законодателят с новите цели два закона (засега проекти) ще разсее дори и Вашето съмнение :) , julyanvonemona
да си призная и аз вадя търпимост за да станат по-бързо нещата, но вътрешно знам, че тези ми действия са абсурдни, но понякога следва да угодим на общинарския негодник (и той е човек)

"ще бъдем живи ще видим" - това по отношение проектозаконите.
Що се отнася до общинарския негодник там нещата уви са константни :!:
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация