начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

удължаване на срок

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

удължаване на срок

Мнениеот nevelina » 16 Авг 2013, 16:00

здравейте, имам ето такова питане, към някой справящ се със ЗУТ-а:
може ли да бъде удължен срокът за искания, възражения и предложения по изработен проект за "преработка по време на строителство на пристройка и надстройка на съществуваща жилищна сграда"?
Благодаря на отзовалите се :)
nevelina
Младши потребител

Re: удължаване на срок

Мнениеот probcho » 16 Авг 2013, 20:31

Не, не се справяме със ЗУТ, който има няколко хоризонта, ама все пак може ли да поясните за кой точно срок става въпрос?
В противен случай общия отговора е: НЕ, не може!
Но все пак нека се изкажат знаещите!
probcho
Активен потребител

Мнениеот Melly » 16 Авг 2013, 23:39

Определено ЗУТ-хоризонтът на Смислов Емонски ще се окаже твърде "тесен". Почти като да гледа през крив макарон. :wink:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 17 Авг 2013, 07:39

Melly написа:Определено ЗУТ-хоризонтът на Смислов Емонски ще се окаже твърде "тесен". Почти като да гледа през крив макарон. :wink:

Работиш за мене Melly не го ли съзнаваш?
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Строителство и регулация