начало

Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК Без вина наказан чрез съсобственост с държавата – ефект от разнородната практика по чл. 343б, ал. 5 НК

чл. 51 от Наредба за рекламните елементи.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: чл. 51 от Наредба за рекламните елементи.

Мнениеот probcho » 10 Ное 2012, 21:50

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:41, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 10 Ное 2012, 22:27

Пробчо, пяната :lol: Избърши я, че пръска, когато говориш :lol:
Абе, ти да не си в Столичен инспекторат. Кажи си, няма да ти се смея :lol:
Я кажи каква ви е нормата за глоби :lol:
Между другото, и останалите кметлета са се насмели, че изоставали с глобичките. И се вихрят едни безумни производства ... , виж по-горе :lol: Ама, примерно, че булевард "Бъкстон" е затворен нам си колко си години вече, я познай дали им пишете актове ... :lol:
Или, както пише в сайта ви, как сте разкрили депо за контрабандни цигари - 240 кутии на пазара "Д.Петков" :lol: а на "Женския" по цял ден върви яко шиткане и няма ни един от ваЩе :lol:
Тъй като сте инструмент в мръсни ръце, като ви видя с кирките и лопатите да оправяте столичните улици, от мен - по чифт ръкавички :lol:
Айде, спинкай, и събирай сили.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот probcho » 10 Ное 2012, 23:33

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:41, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 10 Ное 2012, 23:40

probcho написа::lol: :lol: :lol:
Това с кирките и другите неща бе в един вече отминал период! Но Вие явно живеете все още в него, а ми говорите за бизнес!
Къде сме ние, къде сте вие? :lol: :lol: :lol:
Пяна по устата нямам, но ако извеждате своите изводите от дълги наблюдения над образа в огледалото пред Вас, бих Ви посъветвал да потърсите специализирана медицинска помощ!
А относно вижданията Ви върху отношенията м/у бизнеса и администрацията, изразяващи се единствено в глоби, оставам с впечатлението за трайно насадена страхова невроза у Вас!
Единствения правилен ход за Вас остава да се обадите на 112! :lol:

ПП
Не мога да Ви пожелая "лека нощ" поради трайното отклонение настъпило във Вашето психическо състояние!
Може би ще е по-удачно "лекар с нож"?!?!?

:roll: :mrgreen: Какви са тия ножове,какви са тия отклонения, бе Пробчо? Голям екшън от нищо работа. Пък ужким днес е съботен,почивен ден - време за отмора и бодро настроение. :P
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 10 Ное 2012, 23:47

Пробчо, я кажи, кой ви учи тъй силно да мразите :lol:
Колко човека сте всъщност в тоя Столичен инспекторат? И колко изпапвате годишно :?:
Щото , ако са ми верни сметките, и без кирки и лопати можете да отремонтирате улиците и тротоарите. А и снега през зимата. Пък, ако ви съберем и с тези хрантутници от зоните, със зелените жилетки, и градинките ще са вечно зелени и окосени :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот probcho » 11 Ное 2012, 08:45

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:42, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Ное 2012, 09:31

probcho написа:Нещо зацикляте ми се вижда!

Голямо зацикляне! Тоя "столичен инспекторат" - голям камък за бизнеса брей! Дали да не грабнем шмайсерите, а emilgrigorov? Пък да видим тогава probcho какви ще ги дъвче :lol: :lol: :lol: :wink:
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 11 Ное 2012, 20:16

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:46, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 11 Ное 2012, 20:20

julyanvonemona написа:
probcho написа:Нещо зацикляте ми се вижда!

Голямо зацикляне! Тоя "столичен инспекторат" - голям камък за бизнеса брей! Дали да не грабнем шмайсерите, а emilgrigorov? Пък да видим тогава probcho какви ще ги дъвче :lol: :lol: :lol: :wink:

По-скоро антимикотичен препарат някакъв. Фъш-фъш, и готово :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот probcho » 11 Ное 2012, 20:23

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:47, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Ное 2012, 20:24

probcho написа:....Предполагам, че в очите на други изглежда, че е вече на земята и му трябва "свежо" подкрепление....

Нищо не зависи от мен probcho.emilgrigorov e идеолог и подобно на стратосферен бомбардировачи лети на високо, където въздуха е много разреден, а както знаеш шмайсерите не закарват чак до там.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 11 Ное 2012, 20:27

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:48, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Ное 2012, 20:32

probcho написа:...
Да де, вижда се че не е стъпил на земята!

Не му бери грижа. Той от високо всичко вижда, като самия Господ Бог е ,че чак се питам дали пък не е самият Господ Бог
Последна промяна julyanvonemona на 11 Ное 2012, 20:36, променена общо 1 път
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 11 Ное 2012, 20:35

.
Последна промяна probcho на 15 Дек 2012, 19:50, променена общо 1 път
probcho
Активен потребител

Мнениеот emilgrigorov » 11 Ное 2012, 20:46

julyanvonemona написа:
probcho написа:...
Да де, вижда се че не е стъпил на земята!

Не му бери грижа. Той от високо всичко вижда, като самия Господ Бог е ,че чак се питам дали пък не е самият Господ Бог

Не съм бе :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 11 Ное 2012, 20:58

emilgrigorov написа:.....
Не съм бе :lol:

Скромността е Божий промисъл.
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот 5311276921 » 30 Ное 2012, 18:44

probcho написа:Хюстън, имаме проблем!
5311276921 написа:Ако пиша и разисквам тук, то е, за да могат и други "потърпевши" да подлагат на съмнение действията на тези, а и на други необразовани общински чиновници и да се защитават от тази паплач.
Закони според мен са : закона за земното притегляне, закона за запазване на енергията и материята, закон за единство на противоречията и ....други ненарушими природни закони, които не можем да нарушим никога.
Не са закони "драсканици", които могат да бъдат нарушени от всеки: ЗУТ, ЗДП, ЗМС и други писани и условни ограничителни закони, измислени от хората /същества които не могат да се похвалят с наличие на ум/.
А какво пък, остава за "наредбите"..... :D

Предполагам, че се сещате, кой пише законите! Допускам, че подозирате и за факта, че "общинските чиновници" никой не ги обучава (да прозрат "дълбокия смисъл" заложен в съставените закони)! От самите служители не се изисква да са юристи по образование(макар и с такова образование да се объркват и мотаят тотално по законите)!
Ако приемете всичките тези факти налице, то тогава всички Ваши "напъни" по тази тема могат да се приемат единствено само, като избиване на комплекси!

:D Здравейте на тези, които мислят че избивам комплекси, както и на тези, които виждат в усилията ми нещо друго- по важно и рационално. :D
Прилагам и споделям отговора на Административния съд, по заведеното дело за Наредбата:
http://emkomplekt.snimka.bg/other/em-ko ... 5.29133298
http://emkomplekt.snimka.bg/other/em-ko ... 5.29133300

Ще разберете, че тази "наредба" е била златно яйце на общината и е снесла милиони левове "глоби", които не са законосъобразни , тоест - били са общински рекет.
Стои въпросът също, какво ще стане с тези глоби, ако се окаже че наредбата е била противозаконна и противоконституционна?
Може би следва да се поиска мнението на НАП, Агенцията по държавен финансов контрол и прокуратурата, за да бъдат внесени тези неприсъщи на общината приходи, в държавния бюджет.
Тези милиони "глоби", нямат място в общинския бюджет.....а от тях са разплатени доста заплати и премии.... :idea:
Ако проследите "напъните ми", започнали от 44 АУАНН, които целяха да ме санкционират с 44 хиляди лева.
http://novinar.bg/news/obshtinata-na-vo ... 4OQ==.html

Интернет информацията е сила.
Затова споделям тази информация,все някой ще прочете и ще му е от полза, в борбата срещу невежите общински чиновници.
5311276921
Младши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация