начало

Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров Съдът назначи нови експертизи, за да реши делото за убийството на психолога Иван Владимиров

Какво трябва да съдържа ПУП и колко струва и още нещо

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Какво трябва да съдържа ПУП и колко струва и още нещо

Мнениеот deadman » 17 Яну 2008, 17:25

Здравейте,
Искам да направя допълващо застрояване на съществуваша вече сграда в имот които е 448кв.м. Имота граничи с две улици(на ъгъл е). Ще строя на калкан с единия от двата ми съседа до 10 метра а с другия до едноетажна сграда, взел съм нотариални декларации и от двамата. Одобриха ми искането за изработване на ПУП и сега трябва да се направи. Какво трябва да съдържа ПУП и колко струва приблизително.
Идеята ми е петното за застрояване да е както в приложения файл с червените линии в имот VII 401
#1 е едноетажна сграда, #2 до 10 метра и #3 едноетажна, както и насъществуващата сграда до 3 етажа

Ако някой знае отстоянията от улицата коефициента на застрояване моля да каже. Става въпрос за село. До колкото аз знам трябва да е до 60% плътност и кинт 1,2 но тези параметри могата ли да се променят поради факта, че мястото е маломерно и е на ъгъл или по други причини
Ето тук е снимката: http://i.data.bg/08/01/17/763056_orig.jpg
deadman
Нов потребител

Мнениеот iwanow » 22 Яну 2008, 10:33

double написа:
Когато се "споделят" професионални знания те са платени !...
А най -скъпо платените в света са идеите, които искате да " завлечете " безплатно ...

Много вярно пожелание "Когато се споделят професионални знания те са платени", а щом има плащаме се налага счетоводство, данъчни поверки, декларации, ревизионни актове, данъци и ...., при това споделеното не трябва да е конфиденциална информация или такава с не заплатени авторски права за да не се стига до съд.
Най-безполезното нещо са идеите които не си в състояние да реализираш, да продадеш дори и за цент, те са просто излишен товар
iwanow
Потребител

Назад към Строителство и регулация