начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

Отново за дарен имот.Моля за съвет

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Отново за дарен имот.Моля за съвет

Мнениеот havata3 » 01 Дек 2009, 01:36

Здравейте!
Казусът е следния:дядо ми дарява на вуйчо ми етаж от къща + част от дворно място,като запазва правото си за ползване до неговата или смъртта на баба ми.
За съжаление вуйчо ми не само,че не се интересува от родителите си,но и ги тормози в известна степен,отделен въпрос ,че ипотекира това,което му е дарено.
Дядо ми иска да развали дарението.Питането ми е дали това изобщо е възможно?
Още повече,че имотът е ипотекиран.Какъв е реда това да се направи?Моля Ви,дори и да има минимална вероятност това да стане,бихте ли ми препръчали добър адвокат в тази област?
Благодаря ви предварително!Очаквам отговорите ви,не само защото ми е доста спешно,а и защото ми е мъчно за тези възрастни хора.
havata3
Нов потребител

Назад към Съсобственост и делба