начало

ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си ВКС даде „зелена светлина“ на младшите магистрати да водят дела за законовия размер на заплатите си

registratsia v syda

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

registratsia v syda

Мнениеот boris velichkov » 31 Мар 2004, 23:16

imam edin kazus koito iskam da resha .Ima reshenie na Obshtinsi syvet za prexvarliane na pravata na predsedatelia na ObS da skluchva dogovori s upravitelite na OBSHTINSKI FIRMI. Dosega te se skluchvaxa sys Kmeta na obshtinata . Kmeta osporva tova reshenie pred oblastnia upravitel i toi vyrna tova reshenie. NO MEJDUVREMENNO NOVIAT UPRAVITEL SE E VPISAL V SYDA I TYRGOVSKIA REGISTAR. VYPROSA MI E ( MOJELI TOZI NOV UPRAVITEL DA SE VPISHE V SYDA KATO UPRAVITEL BEZ SKLUCHEN DOGOVOR ZA UPRAVLENIE
boris velichkov

Re: registratsia v syda

Мнениеот boba » 01 Апр 2004, 09:34

За вписване на промяна в обстоятелствата на общинско дружество, съдът ВИНАГИ изисква писмо /удостоверение/ от Областния управител, че конкретното решение на Общинския съвет е законосъобразно и НЯМА да бъде спряно и отнесено в съда. Тогава вписва подлежащите на промяна обстоятелства. Проблемът е в определен съдия в търговското отделение на този съд! Сещайте се сам!
boba

Назад към Административно право