начало

Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години Три пъти са се увеличили спестяванията на магистратите за 10 години

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Мнениеот rozali73 » 24 Авг 2010, 22:10

ЗДРАВЕЙТЕ,
БИХ ИСКАЛА ДА ПОПИТАМ-В МОМЕНТА ИЗГОТВЯМ ДОКУМЕНТИ ЗА ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ-ОТ БАНКАТА МИ КАЗАХА ,ЧЕ ПЪРВОНАЧАЛНО СЪМ ОДОБРЕНА.
ИМОТА СЕ НАМИРА В ЦЕНТЪРА НА ГОЛЯМ ГРАД-БЛОКА Е ТУХЛЕН-НО НЕ Е НА ПЛОЧА ,А Е КАРАТАВАН-НА ГРЕДОРЕД.
ЕДНА ПОЗНАТА МИ КАЗА ЧЕ БАНКИТЕ НЕ ПРИЕМАТ ТАКИВА ИМОТИ-БЕЗ ПЛОЧА.
ВЯРНО ЛИ Е ТОВА?
БЛОКА Е 50 ГОДИШЕН-СТАРА ТУХЛА- ТРИЕТАЖНА СГРАДА.
ДАЛИ ОЦЕНИТЕЛИТЕ ЩЕ ГО ПРИЕМАТ ?
АКО НАИСТИНА Е ТАКА -ДА СПИРАМ ДА ВАДЯ ДОКУМЕНТИ.

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО.
rozali73
Нов потребител

Re: ИПОТЕЧЕН КРЕДИТ

Мнениеот toni_sf » 24 Авг 2010, 22:48

:D питането ти е смешно банката я интересува да ти даде парите и после да си ги върне :D но винаги могат да ти откажат заема поради ред причини
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот rozali73 » 24 Авг 2010, 22:50

ЗА ВАС МОЖЕ ДА Е СМЕШНО,НО ЗА МЕН Е СЕРИОЗНО -ЗАЩОТО ЩЕ ДАМ 200 ЛВ. ЗА ДОКУМЕНТИ.
БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК ЧЕ ПИСАХТЕ
rozali73
Нов потребител

Мнениеот toni_sf » 25 Авг 2010, 13:32

до-rozali73 да за вас е сериозно и как банката ви одобри без да подадете документи и без оценка на имота .Или сте влезли в някой офис на банка казали сте каква заплата получавате и иската кредит до еди какъв си размер те са го сметнали на елка там и са ви казали да можете да искате вадете документите
Задължение на българският гражданин е да зачита правата и законните интереси на другите
toni_sf
Активен потребител

Мнениеот portokal » 25 Авг 2010, 13:36

Въпросът не е за тук, питайте си банката какво "приема". Само тя може да Ви даде отговор.
Тони-сф е просто любител дървен философ, но наистина не е ясно какво имате предвид под "първоначално съм одобрена".
Citrus sinensis от семейство Седефчеви
Аватар
portokal
Старши потребител

Мнениеот toni_sf » 25 Авг 2010, 13:42

до-portokal благодаря ти за мнението но тази философия е изпитана минала през тези препятствия :D и има една стара поговорка питай патило а не учило или старило
toni_sf
Активен потребител

Назад към Ипотека