начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

как да си спася имота ?

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

как да си спася имота ?

Мнениеот ivailo_ruse » 12 Яну 2012, 22:01

много е сложно при мен дори незнам как да започна,така:нямаме брак с маиката на моето дете,живехме на семеини начела от края на 97г.в живехме в жилещето на баба и дядо ми,после го продават и купуват каща,която преписват изцяло на мое име.след 7 години,продавам кащата си за да си закупим апартамент,от неините родители за 30хил.лева.накарахаме да им преведа половината пари по банкова сметка,на големият и брат,а останалите пари,ипотекирахме имота за още 16хил лева,но мене ме нямаше при сделка на имота,жена ми и неините родители,я направиха с генерално палномощно от мен(бях в чужбина).и в наторалният акт сме записани с равни права,като тя е титуляра,а аз сатитуляра,досега всички пари за вноските сам плаща аз,но незнаех до преди 2 години,че трябва аз да се вписвам за вносител,но от там на сетне вече са на мое име.детето мие е на 13 години и аз се грижа за него.тя е в родителите си и казваче е болна ,тя е претапяла операции,от перетонит.Желая да и взема правата,и да спася имотното си састояние за която тя не се трудила,а иска да го разделим,и все натяква на мен и на детето че бил неин имота и можела да ни изгони.трябва ли да започвам дело и какав савет бихте ми дали.моля за садеиствие,БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
ivailo_ruse
Нов потребител

Re: как да си спася имота ?

Мнениеот Melly » 12 Яну 2012, 22:26

Този филм сме го чели. :arrow: viewtopic.php?f=6&t=49454#p479434
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Re: как да си спася имота ?

Мнениеот ivailo_ruse » 14 Яну 2012, 21:06