- Дата и час: 24 Ное 2024, 01:53 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
tursq suvet
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
tursq suvet
Na 26 godini sum, student zado4no obu4enie.Ne rabotq, ne polu4avam dohodi.Koi po zakon e angajiran s moeto zdravno osigurqvane?
- abc
Re: tursq suvet
Сложно... Според мене няма нормативни текстове, които да уреждат конкретно този случай. Навсякъде става въпрос за "редовно обучение". Членовете от Вашето семейство като че ли биха могли при желание да Ви осигуряват. Другият начин е да се регистрирате като безработен /без да споменавате за обучението/ и да отидете в общината - те ще В обяснят. Общината има някакво задължение, доколкото знам, да осигурява продължително безработните.
Към момента не съм се запознавала в подробности с тази материя.
Към момента не съм се запознавала в подробности с тази материя.
- russema
- Младши потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|