начало

Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго

Конкурс за старша сестра

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Конкурс за старша сестра

Мнениеот pukanka12 » 06 Авг 2013, 16:35

Здравейте! Знам че има развита подобна тема и Ви благодаря предварително, но има и нещо допълнително което искам да попитам: Работя като медицинска сестра и тази година завърших и магистратура. В повечето отделения старшите медицински сестри нямат съответното образование. Не би ли трябвало след като се появи по-високата степен, необходима за заемане на длъжността, да се избере лице, което отговаря на съответните изисквания. Знам че конкурса не се обявява току така, но все пак...И още нещо - не е ли редно след придобиване на по - висока степен на образование, в случая магистратура, това да окаже влияние и на заплатата?
п.с. Извинявайте ако съм задала въпросите си некоректно, но за първи път задавам така въпросите си! Благодаря Ви за отделеното внимание!
pukanka12
Нов потребител

Назад към Трудово право