начало

Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго Европрокуратурата прати на съд бизнесмен за опит за измама за 2 млн. евро в Конго

Непредставяне на документи от работодател

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Непредставяне на документи от работодател

Мнениеот rabotnik_ » 10 Юли 2013, 09:13

Зравейте, имам следният проблем. Единадесет месеца работя като административен служител във фирма за дистрибуция на напитки. Работодателят ми изпада във финансови затруднения, свива дейността и освобождава персонал. Тъй като администрацията му е обща решихме да бъда преназначен в една от другите му фирми, но вече трети месец не ми е предоставена заповед за освобождаване и съответно трудов договор от "новата" работа. Трудовата ми книжка също не е оформена, няма нанесен стаж от старата и вписване на новата длъжност... и така вече трети месец след няколко молби от моя страна да се приведат в ред и предоставят необходимите ми документи. Уведомленията към НАП са видимо подадени, което установих след проверка на осигурителят в НОИ. Интересувам се при това деликатно положение (без наличен трудов договор) мога ли да се обърна към инспекцията по труда за съдействие и какво друго може да се направи?
rabotnik_
Нов потребител

Назад към Трудово право