Ако последните 30 дни съм в неплатен отпуск и след това ме съкратят, как ще се изчисли обезщетението за безработица ?
Този неплатен месец включва ли се в 24 месеца назад?
- Дата и час: 30 Ное 2024, 02:15 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изчисляване на обезщетение при безработица
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изчисляване на обезщетение при безработица
Да започна с това, че трябва да знаете по кой член ще бъдете съкратен. Иначе при прекратяване на трудовото правоотношение работодателят е длъжен да Ви изплати обезщетение за неизползвания платен годишен отпуск. НЕизползван. Обезщетението се изчислява на база начисленото среднодневно брутно възнаграждение за последния календарен месец, предхождащ месеца на отпуската. Като този последен работен месец трябва да сте отработил най-малко 10 дни.
отворкин!
-
yaroslavova - Младши потребител
Re: Изчисляване на обезщетение при безработица
Здравейте! Изтича ми майчинството и ще ме съкратят по чл.328, имам стаж повече от 7год., въпроса ми е реално какви пари ще получавам от ТБ при положение, че се гледа 24мес. назад: това което съм получавала първата год./ примерно 60% от 600лв/ и втората година кое се гледа- МРЗ /като майч. е 240/ или пък ще се вземе за тези 24мес МРЗ? Получавам различни отговори, ще съм Ви благодарна ако можете да ми отговорите.
- doninga
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|