Здравейте!
Знам, че има подобна тема, но при мен има малка разлика. Поради една или друга причина ме принудиха да напусна по взаимно съгласие и ми казаха, че ще ми се преведат две брутни и една нетна /за отработения месец/ заплати, обаче днес установих/вчера са превели заплатите/ че преведената сума отговаря на 3 нетни, а не на две брутни и една нетна. Впроса ми е, това ли трябва да е сумата /три нетни/ или трябва да си потърся остатъка от двете нетни заплати. Също така, ако се наложи от коя институция трябва да потърся помощ или трябва да си потърся адвокат.
Утре смятам да отида да си получа фиша от заплатата и бих желал да съм подготвен.
Имам и втори въпрос, който вече няма такова значение, но би бил полезен за в бъдеще, в месеците които ползвах годишен /платен/ отпуск, не би ли трябвало заплатата ми да бъде малко по висока поради това че платения отпуск се заплаща на 100 процента без да се облага.
Много Ви благодаря, предварително.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 16:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Пренуждаване за напускане по взаимно съгласие.
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|