начало

Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС Прецедент: ВКС отмени своя присъда от 2016 г. след решение на Съда на ЕС

Неправомерно обвинение в кражба

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Неправомерно обвинение в кражба

Мнениеот plnrulzz » 24 Дек 2012, 12:05

Здравейте,

Имам проблем относно едно обвинение от работодателят за кражба която не съм извършил. Става на въпрос за стока която е заявена от клиент и съм закарал, съответно съм отчел парите, но работниците в склада твърдят че тази стока съм натоварил втори път. Съответно получавам от фирмата "покана за обяснение" което трябва да попълня. Аз кражба не съм извършил, а в склада няма камери за да се докаже дали е така или не. Накрая остава моята дума срещу думата на склададжиите. Какво бихте ме посъветвали да направя?
plnrulzz
Нов потребител

Re: Неправомерно обвинение в кражба

Мнениеот neutralen » 24 Дек 2012, 15:37

NQ
Последна промяна neutralen на 26 Дек 2012, 17:25, променена общо 1 път
neutralen
Активен потребител

Re: Неправомерно обвинение в кражба

Мнениеот plnrulzz » 24 Дек 2012, 21:14

Няма такива бележки. Заявката се разпечатва от офис служител, след това се дава в склада за да се направи и се товари от шофьор дистрибутор. В склада нито има камери нито се подписвам някъде че съм приел стоката.
Когато писах обяснението до мен имаше молба за напускане, но юрист ме посъветва да не я попълвам и сега ще видим какво ще стане.
plnrulzz
Нов потребител

Назад към Трудово право