начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

платен годишен отпуск

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

платен годишен отпуск

Мнениеот vlsaivkl » 16 Авг 2012, 22:47

може ли някой да ме информира при командировка повече от две години в чужбина колко дни платен отпуск ми се полага
vlsaivkl
Нов потребител

Re: платен годишен отпуск

Мнениеот n6391 » 16 Авг 2012, 22:56

Въпросът Ви е некоректно зададен - никой не може на такъв общ въпрос да даде отговор, който да Ви бъде полезен.
n6391
Потребител

Re: платен годишен отпуск

Мнениеот vlsaivkl » 16 Авг 2012, 23:26

повече от две години съм командировка в чужбина от българска фирма ,освен тези 20 дена платен отпуск на година полагат ли ми се допълнителни дни платен отпуск.Дано сега да съм се изразил по точно
vlsaivkl
Нов потребител

Назад към Трудово право