начало

БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие БАН разпространи свободно трудове на водещи специалисти в подкрепа на борбата срещу домашното насилие

Не мога да напиша насочващо заглавие, влезте в темата моля.

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Не мога да напиша насочващо заглавие, влезте в темата моля.

Мнениеот turbosol2007 » 13 Авг 2012, 23:26

Искренно се надявам на вашата помощ. Работя във фирма Х на средно управленско ниво. Имам пълномощно за подписване на договори с други фирми наши клиенти. Подписах договор за доставка на оборудване с фирма Y. Фирма Y не е доволна от доставеното оборудване и в момента подава срещу нас в съда, с искане за връщане на вложените средства и изплащане на пропуснати ползи и т.н.
Моля ви обяснете ми лично за мен като човек и служител във въпросната фирма какви са рисковете ако приемем, че моя работодател поиска да прехвърли цялата отговорност върху мен.

Благодаря ви предварително!
turbosol2007
Младши потребител

Назад към Трудово право