- Дата и час: 26 Ное 2024, 12:49 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Имам ли право на борса?
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
3 мнения
• Страница 1 от 1
Имам ли право на борса?
Здравейте! Искам да Ви попитам дали имам право на борса, колко време ако отговорът е да и каква парична сума ще получавам. Случаят е следния: фирмата, в която работя обяви несъстоятелност и премина към синдик, в момента още се водя на работа, но съм в неплатен отпуск, на 31.05 ще бъда освободена от синдика, но незнам по какъв член, но казаха че при всички случаи ще бъде така, че да имаме право на борса. Моят договор беше със срок на изпитване 6 месеца, подписан на 20.01.2012г., на 575лв. Преди това имам трудов стаж от 04.12.2009 до 31.05.2010 на 310лв, и от 14.09.2010г. до 31.08.2011г. на 240лв., 01.09.2011г. до 20.01.2012г. договор на повикване на 5 дена в месеца на 60лв. Ще съм ви много благодарна ако можете да ми помогнете с някаква информация.
- space_baby
- Нов потребител
Re: Имам ли право на борса?
Отговори ще намериш в КСО/Кодекс за Социално Осигуряване/, гл.4 "А" ПАРИЧНИ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА БЕЗРАБОТИЦА , чл.54а, 54б, 54в.
- mupom
- Младши потребител
Re: Имам ли право на борса?
Много ви благодаря, много полезна информация, вече всичко ми стана ясно
- space_baby
- Нов потребител
3 мнения
• Страница 1 от 1
|
|