начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

Въстановяване на стаж след загубена труд.книжка

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Въстановяване на стаж след загубена труд.книжка

Мнениеот karapan » 16 Апр 2012, 16:14

Здравейте, нова съм в този форум, но съм стара, и по години, 8) и по икономика 8) .
Някъде местейки се по жилищата и не помнейки кое къде съм оставила, изгубих една от трудовите си книжки. Втората, от новите. Зная много добре какво съдържаше, още повече, че съм била икономически директор или гл.счетоводител на тези фирми. Имам и справка от НОИ за това, че съм осигурявана от тези фирми.
Проблемът ми е в това, че в една от фирмите ми отказаха да издадат УП под предтекст, че документите са загубени. Сега съм болна, не работя. Съдбата ми е нелека.
Искам да знам как да накарам бившите си работодатели да удостоверят, че аз в продължение на повече от 5години съм работила при тях, без да пишат, че съм го правила като неуморен вол.
От две години, след смъртта на сина ми не работя, не мога и не искам. За първи път отварям сайта Ви, много неща сигурно са се променили, защото икономисти и юристи , това са вечните ученици, а аз спрях, не мога. Сега Ви пиша с цялото ми уважение и молба за помощ да се оправя в този объркан и жесток свят.
karapan
Нов потребител

Назад към Трудово право