Привет!
Според правилника на магазина, в който работи майка ми, не е допустимо,
аз като роднина да пазарувам при нея. Само че, няма как да се установи това,
ако не се знае или тя трябва да уведоми изрично, че този, този и този са й роднини.
Мисля си, че сравнявайки правата ми като клиент спрямо правилника им, имат превес.
Разбирам за разни томболи и подобни да не се допуска участие на роднина,
но тук става въпрос например да си купя едни дъвки.
Ще се радвам, ако споделите какво мислите от правна гледна точка
- Дата и час: 26 Ное 2024, 12:31 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
трудовото правоотношение и роднините на работника
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: трудовото правоотношение и роднините на работника
Според мен правилника не може да отменя закон –няма такъв ранг.Ето и пример сключва се търговска сделка покупко-продажба на дъвки смята се че майка ви сключва сделка от името на търговеца и за негова сметка от другата страна сте вие купувач.Е сделката унищожаема ли е ?Не противоречи ли на ТЗ.
Един балон и от мен,напълно действителна си е.
Един балон и от мен,напълно действителна си е.
-
Pause - Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|