Здравейте.
Работя в сферата на образованието и от известно време забелязах, че заплатите ни не се повишават. Имам предвид стъпката, която се дава в тази система според годините трудов стаж. /не процент прослужено време/ Зададох въпроса към счетоводството и ми отговориха, че според вътрешните правила /които до този момент никой не бе сметнал да ни ги представи/ сме атестирани и на база точките получени от атестацията получаваме основните си заплати. Въпросът ми е до колко вътрешните правила могат да свалят основната заплата, която според моя случай трябва да е 496 а реално е 478. Това на пръв поглед не е голяма разлика, но взето на няколкогодишна база дава сериозна цифра. Ако трябва да дам повече информация ще го направя стига да има желаещи да отговорят. Благодаря.
- Дата и час: 26 Ное 2024, 12:29 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Намаляване на осн. заплата с вътрешни правила
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
1 мнение
• Страница 1 от 1
1 мнение
• Страница 1 от 1
|
|