начало

Почина Благовест Пунев Почина Благовест Пунев

СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Трудовоправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 17 Фев 2012, 21:10

Назначена съм на трудов договор за неопределено срок като домакин/зас/ и с допълнително споразумение съм назначена като счетоводител до завръщане на титуляра . Въпроса ми е следния : Директорката има тенденциозно отношение към мен и търси причина да ме махне - едната която изтъкна е ,че ще смени длъжностната ми характеристика и няма да отговарям на условията за стаж по специалността и ще ме махне - та с какъв срок на предизвестие трябва да ми прекрати договора - 1 или 3 месеца в моя случай . И другия ми въпрос е, ако аз искам да напусна какъв трябва да е срока на предизвестие 1 или 3 месеца . И още : има ли законово основание да напусна без предизвестие ? По принцип всички сме прехвърлени по чл 123 т 5 , тъй като преобразуваха детската градина в която работя , и сега седалището на детската градина се води в друго населено място , но във вътрешните правила е уточнено , че моето раб място е в старото населено място до преместване на документацията .
gudza
Младши потребител

Re: СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 18 Фев 2012, 11:21

Моля Ви да ми дадете съвет или мнение по въпроса който поставих !
gudza
Младши потребител

Re: СРОК НА ПРЕДИЗВЕСТИЕ ПРИ НАПУСКАНЕ

Мнениеот gudza » 18 Фев 2012, 18:48

Никой ли не може да ми даде някаква консултация ?
gudza
Младши потребител

Назад към Трудово право